Cine este Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, și cum l-a cucerit pe artist. Frumoasa brunetă i-a dăruit doi copii și e mult mai tânără ca el

 Oana Popoiag
.

Cine este Iulia Mîzgan. Viața personală a lui Tudor Chirilă este învăluită în mister, artistul fiind extrem de discret în această privință. Totuși, nu se poate abține să nu posteze din când în când imagini cu frumoasa  parteneră de viață, pe care o iubește de aproximativ ani. Iată cine este femeia ce i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Frumoasa Iulia Mîzgan se ocupă de afacerea familiei și are grijă și de cei doi copii ai cuplului, care stau și ei departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ziua în care Tudor Chirilă se va așeza la casa lui părea că nu mai vine niciodată în urmă cu vreo șase ani. Apoi, din senin, a apărut femeia care i-a sucit mințile și de dragul căreia artistul a devenit un familist convins.

Cine este Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor ChirilăCine este Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă

Cine este Iulia Mîzgan

În ciuda discreției lui Tudor Chirilă, s-a aflat cine este și cu ce se ocupă iubita lui, o brunetă finuță care i-a dăruit doi băieți: unul născut în 2014, celălalt în 2016. Femeia pe care o iubește Tudor Chirilă de aproximativ ani este Iulia Mîzgan.

Spre deosebire de iubirile din trecut ale lui Tudor Chirilă, Iulia nu are nicio legătură cu showbizul, fiind o persoană discretă, care preferă să rămână în umbră. A lucrat și ca angajată a departamentului de marketing de la un post de radio. Născută în Bistrița, Iulia apare extrem de rar la evenimente publice alături de celebrul său iubit.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum iubita lui Tudor Chirilă. A pornit afacerea în pandemie

Citește și: Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online: „El ne ia la roast…”

Citește și: Tudor Chirilă, declarație pentru iubita lui:„Am întâlnit-o pe fata asta frumoasă…”. Cu ce se ocupă, de fapt, Iulia Mîzgan

Citește și: Paula Seling a divorțat în secret? Radu Bucura, primele declarații: „Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei. Viața personală…”

În ciuda discreției caracteristice, Tudor nu se poate abține să nu posteze, chiar dacă rar, ce-i drept, imagini cu partenera sa în social media.

Tudor Chirilă nu a vorbit niciodată despre relația sa, cu o singură excepție, făcută pe blogul personal. 'Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită', a scris artistul pe blogul său la un moment dat.

Cine este, de fapt, iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan este bistrițeancă și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Activează în domeniul marketing-ului și se ocupă și de afacerea familiei. Este mai tânără cu 10 ani decât Tudor Chirilă, iar în anul 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu, venea pe lume și cel de-al doilea băiețel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton