Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor. Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

 Cica Cristina
.

Cine este războinica Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021? Tânăra în vârstă de 25 de ani s-a înscris în cel de-al doilea sezon al show-ului din Republica Dominicană. Este determinată să lupte alături de colegii ei pentru a ajunge în finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marilena Cuciurean este una dintre concurentele care va face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2021. În cadrul competiției, 12 războinici și 12 faimoși se declară pregătiți să facă față provocărilor din jungla din Republica Dominicană.

Vor avea de trecut prin mai multe probe care le vor pune la încercare răbdarea, rezistența, abilitățile sportive, perseveranța, spiritul competitiv și nu numai.

Marilena-Cuciurean-Survivor-1Marilena-Cuciurean-Survivor-1

Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021

Tânăra în vârstă de 25 de ani este din Vatra Dornei. Are propria ei sală de sport și este instructor de fitness. În această calitate, războinica de la Survivor, sezonul 2 mizează pe disciplină pentru a obține rezultatele dorite.

Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021 este multiplă campioană la sanie bob. Acest sport îl practică de șase ani și cel mai probabil abilitățile sale sportive o vor ajuta să ducă la bun sfârșit probele din cadrul competiției.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor!Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Survivor România sezon 2.Cine sunt cei 12 Războinici din competiție

Citește și: Concurente Survivor România 2021.Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

De ce s-a înscris Marilena Cuciurean la Survivor România 2021

Marilena Cuciurean a spus și motivul pentru care s-a înscris la Survivor. Fiind o fire competitivă, grație sportului pe care îl practică, îi plac provocările și are încredere în ea și abilitatea de a ajunge departe în cadrul emisiunii.

„M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”

Marilena Cuciurean, pregătită pentru „cea mai tare aventură”

Marilena Cuciurean și-a anunțat participarea la sezonul 2 Survivor România și pe rețelele de socializare: 'Dragii mei prieteni, în curând voi participa la cea mai tare aventură și experiență din viața mea Survivor România! O să am nevoie de susținerea și sprijinul vostru!', a transmis ea.

Marilena are 1.59 m înălțime și 51 de kg și are toate calitățile pentru a ajunge cât ma departe la Survivor 2021.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton