Cine este Ruxit, fosta iubită a lui Babasha. Cântăreața apare în ipostaze tandre cu Alin Simoiu de la Insula iubirii în noul ei videoclip

 Matei Bianca
.

Cine este Ruxit, fosta iubită a lui Babasha, cântărețul de manele care a fost huiduit la concertul Coldplay din acest an. Are vârsta de 28 de ani și este o artistă la început de drum. Ea l-a ales pe Alin Simoiu, ispita de la Insula iubirii, sezonul 8, pentru videoclipul de la noua ei piesă. Cei doi s-au filmat în tandrețuri și au făcut împreună un videoclip romantic.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ruxit este o artistă la început de drum, care a devenit cunoscută după ce i-a luat apărarea lui Babasha, fostul ei iubit, atunci când el a fost huduit la concertul Coldplay din București. Tânăra are 28 de ani și scoate piesă după piesă. Recent, ea l-a ales pe Alin Simoiu de la Insula iubirii pentru videoclipul de la noua ei piesă, iar cei doi s-au filmat în tandrețuri.

ruxit1ruxit1

Citește și: Babasha și-a oficializat relația! A postat prima fotografie cu noua lui iubită: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit…” / Cine e tânăra și cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii 2024. Deține mai multe afaceri

Citește și: Daniela Nane a declarat că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, când l-a cunoscut pe Octavian Ene, actualul ei iubit: „Nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea'

Citește și: Mihai Neșu primește o pensie umilitoare, de doar 500 de lei, de la statul român: „Practic, eu și sora mea ar trebui să trăim din 3000 de lei și ea să aibă grijă de mine”

Cine este Ruxit, fosta iubită a lui Babasha

Ruxit este fosta iubită a lui Babasha, artistul care a fost huiduit de public pe scenă atunci când a cântat alături de Coldplay. Fosta parteneră a cântărețului de manele este artistă și are frumoasa vârstă de 28 de ani.

Recent, cântăreața a scos o nouă melodie, de care este foarte mândră și care a ajuns locul 20 în trending pe platforma YouTube. Ea l-a invitat pe Alin Simoiu, ispita de la Insula iubirii, să apară în videoclipul piesei sale.

Ruxit și Alin Simoiu s-au filmat în tandrețuri pentru acest clip video. Cei doi au fost romantici la filmările pentru melodie.

Ruxit a avut o reacție acidă, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Ruxit a avut o reacție acidă, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Cei doi erau într-o relație atunci, iar artista i-a luat apărarea cântărețului de manele, spunând că gestul publicului nu a fost unul corect și adecvat.

„Ați huiduit la concert și în drum spre casă mă urlă manelele în boxe. Bravo! Voi alegeți cine e în top și apoi vă deziceți de ei. Duduie manelele la petreceri, vă distrați și dansați pe ele, după care vă ia brusc amnezia. Ok, ați mers la concert Coldplay, nu la manele, dar aceștia au avut un invitat și merită respectat. Dacă cei care nu ascult manele sunt „net superiori' față de cei care asculta sau cântă, de ce nu au tăcut din gură și s-au „coborât la nivelul lor (nostru)? Nu mă mai miră nimic, ipocrizia e în floare', a scris ea atunci pe pagina sa personală de Instagram.

Babasha are o nouă iubită, după despărțirea de Ruxit

După o perioadă plină de speculații și zvonuri, Babasha a decis să pună capăt tuturor incertitudinilor și a făcut publică relația cu noua sa iubită. Fără să se mai ascundă, artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de partenera sa de viață, imagine în care cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Cântărețul de manele are acum o nouă iubită, după despărțirea de Ruxit. Fanii au reacționat imediat la postarea lui, felicitându-l pentru curajul de a-și arăta dragostea în mod public.

„M-a-ndrăgostit nebuna, vrea numai atenție…', a transmis Babasha, în dreptul fotografiei cu iubita lui.

„Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit! Te iubesc!', a răspuns imediat și iubita artistului la postare.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton