Cine este Sensy de la Bravo, ai stil! și cu ce se ocupă

 Cica Cristina
.

Cine este Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities? Sensy și-a anunțat participarea în sezonul cel de-al șaptelea sezon al show-ului de la Kanal D și luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată câteva detalii despre bloggeriță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sensy participă la Bravo ai stil! Celeberities, sezonul 7, alături de alte nouă concurente. Până acum și-au mai anunțat participarea Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Ruxi, Ioana Filimon și Otniela. Sensy s-a fpcut remarcată de mulți ani în social media, iar acum a acceptat provocarea de a defila pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities' în sezonul 7 Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă!

Cine-este-Sensy-Bravo-ai-stil-1Cine-este-Sensy-Bravo-ai-stil-1

Cine este Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities? Sensy are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu. A descoperit magia rețelelor sociale în 2009. De atunci, concurenta de la Bravo, ai stil! a colaborat cu diverse branduri pentru promovarea în mediul online, dezvoltând și implementând pentru acestea strategia de comunicare și conținutul digital.

În urmă cu 5 ani s-a făcut remarcată și în lumea influencerilor și a bloggerilor. De altfel, Sensy a activat mai multe domenii, de la lifestyle, fashion, până la beauty și inclusiv food.

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Cine este Anda Adam de la Bravo, ai stil!Controversele din viața ei

Citește și: Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară:„Sarcina a început să se vadă'

Citește și: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a aflat că s-a despărțit de Mr.Pink. Cum a petrecut

Sensy: „Am cam multe valori morale în viață'

Într-un interviu acordat ele.ro, Sensy a vorbit despre principiile după care se ghidează, menționândn că lucrează în permanență să devină cea mai bună versiune a sa.

„Cred că am cam multe valori morale în viață, poate unele dintre ele m-au împiedicat să ajung mai sus decât sunt acum, nu suport falisitate, răzbunarea și trădarea. (…) 

Cred în oameni și în schimbare, câteodată mă dezamăgesc așteptările pe care mi le fac despre anumiți oameni, sunt uneori superficială și nu-mi place să pierd timpul cu ceva ce nu-mi face plăcere, iar dacă vorbim de estetică, consider că am îmbunătățit cum am putut acest lucru și îmi place să cred că pot deveni cea mai bună versiune a mea', mărturisea Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities.

De ce a ales numele Sensy și ce reprezintă

Noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, în vârstă de 31 de ani, a mărturisit cum a ales numele de Sensy și ce anume reprezintă acesta.

„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?', a dezvăluit Sensy chiar pe blogul ei.

Sensy: „Copilaria si educatia de acasa au un rol foarte important'

Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities se descrie ca fiind pozitivă și puternică. Iar un rol important l-ar fi avut în acest sens copilăria și educația de care a avut parte.

„’Cum reusesti sa fii atat de pozitiva si puternica?’…Voi incepe cu inceputul, copilaria si educatia de acasa au un rol foarte important, am vazut cu siguranta asta la mama si am admirat-o mereu pentru cat de puternica este si cum razbeste peste toate, dar sa stiti ca si autoeducatia este la fel de importanta si inca o chestie pe care din pacate am descoperit-o recent, dar ma bucur tare ca am inteles-o si mi-ar placea sa intelegeti si voi: atunci cand vezi doar partea plina a paharului, viata in roz sau cum vreti voi sa ii spuneti, atunci cand esti pozitiv, universul lucreaza in favoarea ta, Karma chiar exista si functioneaza, fa un exercitiu, incarca-te cu pozitivitate, fa bine celor din jur, iarta, daruieste, fii bun, sa vezi cum ti se intorc toate inzecite, incepi de acum si ne auzim peste 6 luni sa imi spuneti cum mai este viata voastra.

Multi vor incerca sa iti spuna cine esti si sa te traga in jos, dar nu uita ca doar tu poti decide asta! Esti puternic si ei stiu, tocmai de aceea vor sa te doboare!”– spune Sensy de la Bravo, ai stil!

De ce participă Sensy la Bravo, ai stil! Celebrities

Sensy de la Bravo, ai stil! se caracterizează ca fiind o fire calculată și perfecționistă, dar și sensibilă, emotivă și foarte empatică. Își descrie stilul vestimentar ca fiind cameleonic și așteaptă startul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a dezvălui telespectatorilor toate stilurile pe care ea le apreciază și nu le poate aborda în viața cotidiană. 

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. „Bravo, ai stil! Celebrities' mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere”, a precizat Sensy. 

Sursa foto: Faceook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton