Cine este Sergiu Costache din serialul „Tătuțu”. Actorul are 34 de ani, o familie frumoasă și a jucat în serialul „Clanul” de la Pro TV

 Matei Bianca
.

Cine este Sergiu Costache din serialul Tătuțu. Sergiu Costache a devenit foarte cunoscut atunci când a jucat în serialul „Clanul' de la Pro TV, unde a fost mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru. Ei bine, nu mulți știu detalii din viața celebrului actor. El joacă acum în serialul „Tătuțu', care este povestea de la început a „Clanului'. Actorul are frumoasa vârstă de 34 de ani și o familie minunată, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Sergiu Costache din serialul Tătuțu. Sergiu Costache este un bărbat dur în serialul „Clanul' de la Pro TV, însă în viața reală este un bărbat sufletist, care își iubește și apreciază foarte mult familia. Actorul are vârsta de 34 de ani, iar în prezent joacă în serialul „Tătuțu' alături de mari actori din România, cum ar fi George Mihăiță, Carmen Tănase, Șerban Pavlu sau George Ivașcu.

sergiu1sergiu1

Citește și: Sergiu Costache din Clanul, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere: „Am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Sergiu Costache din „Clanul” soția: „Ne era cumva frică de ceea ce simțeam, dar eu am fost cel care a spart bariera. Când eram departe unul de celălalt…”. A pregătit o cerere în căsătorie ca-n filme, după 8 luni de relație / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Cine este Sergiu Costache din serialul „Tătuțu'

Cine este Sergiu Costache din serialul Tătuțu. Sergiu Costache, în vârstă de 34 de ani, este un actor talentat din România, dar și un tânăr tată și un soț devotat. În afara platoului de filmare, unde este un personaj dur și negativ atât în serialul „Clanul', cât și în noul serial „Tătuțu', el este un bărbat implicat în frumoasa lui familie.

Actorul s-a născut pe data de 7 decembrie 1989, în București. În anul 2006, el a jucat în filmul „Valuri', iar în anul 2011 a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie. Alte roluri importante pe care le-a avut au fost în următoarele filme: Mangalița, Atletico Textila și Umbre.

Sergiu Costache are o familie frumoasă. Actorul și soția lui, Ana Maria Costache, s-au cunoscut în liceu, iar el a pregătit o cerere în căsătorie după 8 luni de relație. Cei doi sunt împreună de 10 ani și au o fetiță minunată.

Actorul joacă în serialul „Tătuțu' de la Pro TV

Cine este Sergiu Costache din serialul Tătuțu. Sergiu Costache este unul dintre personajele importante din serialul „Tătuțu' de la Pro TV. El a captat atenția publicului datorită personalității sale dure, iar acum a vorbit despre producția în care joacă în acest an.

„O poveste la fel de interesantă ce are la bază ascensiunea lui Bebe Măcelaru’ în lumea interlopă. În acest nou serial vă veţi întâlni cu personaje cunoscute şi îndrăgite din „Clanul', completate de altele şi interpretate de actori consacraţi sau tineri talentaţi alături de care sunt sigur că vom realiza un produs la fel de apreciat şi iubit.

Este inedit şi provocator. Dacă până în acest moment ştiam doar la nivel teoretic istoria personajului, acum am şansa să pun în practică toate informaţiile pe care le ştiam despre „Sergiu'. Este o reîntâlnire de care mi-a fost dor, având în vedere că este unul dintre personajele mele preferate', a spus el pentru paginademedia.ro.

Serialul „Tătuțu' va fi difuzat la Pro TV

Serialul „Tătuțu' va fi difuzat la Pro TV. Filmările pentru noul proiect au început pe data de 20 iunie 2024, cu George Mihăiță în rol principal, alături de Carmen Tănase, Șerban Pavlu și George Ivașcu. Echipa de producție a fost încurajată să continue seria datorită reacțiilor pozitive ale telespectatorilor, care au devenit fani devotați ai serialului și ai personajelor din „Clanul'.

Povestea va explora originile „Clanului', dezvăluind cum comisarul Costoiu și-a format echipa, cine l-a sprijinit pe Bebe Măcelaru să ajungă lider și cum a dobândit numele de „Tătuțu'. George Mihăiță, care a creat un personaj memorabil, va continua povestea, dar de această dată cu începutul.

„Tătuțu` se întoarce! În urmă cu aproximativ 20 de ani, Bebe Măcelaru a început să clădească ceea ce noi am văzut timp de doi ani în Clanul. Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial: Tătuțu`', scrie pe pagina de Facebook a serialului „Clanul' de la Pro TV.  

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton