Cine este soția lui Leonard Doroftei. Monica Doroftei are 49 de ani și trei copii cu fostul pugilist: ”Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere....”

 Matei Bianca
.

Cine este soția lui Leonard Doroftei. Monica Doroftei are frumoasa vârstă de 49 de ani și trei copii cu fostul pugilist, Vanessa, Alexandru și Adrian. Partenera lui de viață se ocupă de familie, dar are și un loc de muncă. Fostul campion mondial la box și partenera lui de viață sunt împreună de peste trei decenii și se înțeleg foarte bine unul cu celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box, trăiește o viață fericită alături de soția lui, Monica Doroftei, și cei trei copii ai lor, Vanessa, Alexandru și Adrian. Monica Doroftei, în vârstă de 49 de ani, este alături de partenerul ei de viață de peste 30 de ani, iar cei doi soți sunt de nedespărțit de la prima întâlnire. Soția fostului pugilist reușește să îmbine perfect viața de familie cu cariera.

leonard-doroftei-familie2leonard-doroftei-familie2

Citește și: Leonard Doroftei, adevărul despre afacerile fiului său, în Canada: „E băiat deștept, știe să își facă banii, dar…”. Cu ce se ocupă Adrian Doroftei

Citește și: Cum arată Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. Are 21 de ani, a studiat în Canada și vrea să facă o facultate și în România

Citește și: Kate Middleton, gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer. Ce a făcut Prințesa de Wales, după ce a terminat chimioterapia: „A fost o plăcere întâlnirea de astăzi'

Citește și: Codin Maticiuc, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a avut artificii și a dat bani la lăutari. Antonia, Theo Rose, Alex Velea și alți artiști celebri au făcut show

Cine este soția lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box, are cu ce se mândri în această viață! La frumoasa vârstă de 53 de ani, fostul pugilist trăiește o viață de familie împlinită alături de soția lui, Monica Doroftei, și cei trei copii ai lor, Vanessa, Alexandru și Adrian.

Leonard și Monica Doroftei formează un cuplu solid de peste trei decenii. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost mereu alături de soțul ei, încă de când s-au cunoscut, mai exact în urmă cu 32 de ani. Cei doi s-au întâlnit când ea avea doar 16 ani, iar Leonard Doroftei 20, fiind dragoste la prima vedere. De atunci și până în prezent, cei doi sunt nedespărțiți și au construit împreună o familie frumoasă.

Deși Monica Doroftei se ocupă de familie, ea reușește să își împartă timpul între casă și un job care o ține activă. Soția fostului pugilist este un sprijin important pentru Leonard Doroftei, iar împreună trăiesc o viață liniștită.

„Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită', a precizat Leonard Doroftei, în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Fostul pugilist și soția lui sunt împreună de peste trei decenii

Leonard Doroftei și soția lui sunt împreună de peste trei decenii. În urmă cu ceva timp, fostul pugilist a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu partenera lui de viață. Cei doi s-au văzut pentru prima dată în primăvara anului 1992.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue', a spus Monica Doroftei atunci într-un interviu, potrivit protv.ro.

Leonard Doroftei și familia lui s-au întors în România, după cinci ani petrecuți în Canada

În luna august a acestui an, Leonard Doroftei și familia lui au revenit în România, după cinci ani trăiți în Canada. Fostul campion mondial la box și-a obținut licențele de antrenor și a început să predea lecții de box copiilor familiilor de români stabiliți acolo. Și-a deschis chiar și propria sală de box.

Reîntors în țara noastră, fostul pugilist se simte foarte bine și a vorbit în detaliu despre noile sale planuri după revenirea în România.

„Familia a decis să revenim. Dacă eu i-am rugat să meargă cu mine pentru că aveam nevoie de o schimbare, mi-am revenit, m-am refăcut și acum am spus gata, e timpul să ne întoarcem acasă. Nu am plecat să rămân afară, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Sunt pregătit de acțiune, m-am întors la box, de data asta ca antrenor.

Mi-a mers foarte bine, știu ce fac, sunt la un nivel înalt și cred că pot ajuta boxul românesc să renască. O spun din toată inima, pentru că știu ce fac, fac cu inima. Nu spun elevului ce să facă, lucrez odată cu el. Din păcate, ăsta-i boxul, asta-i perioada, va trebui să o luăm de la zero, va trebui să construim, să creștem sportivi, să învățăm să pregătim un meci, să nu ne mai pregătim la grămadă.

S-au schimbat foarte multe în box, iar noi am rămas în urmă cu pregătirea, cu gândirea. Sunt într-o formă fantastică, am întinerit. Am fost într-un moment greu în care nu mă regăseam, nu știam ce vreau, am fost nevoit să fac anumite lucruri. Am spus: Ce știu să fac? Box, hai să facem box și mi-a mers din plin. Acum am spus că e timpul să mă întorc și să le arăt și altora ce știu să fac. Noi putem să dăm sfaturi și să le arătăm cum să facă. Totul depinde de sportivi, dacă vor să facă ceva', a declarat el atunci pentru sport.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton