Cine este Răzvan Vasilescu, actorul care apare în serialul „Scara B”. Are 70 de ani și a jucat în mai multe filme cunoscute

 Matei Bianca
.

Răzvan Vasilescu este actorul care apare în serialul „Scara B' de la PRO TV. A acceptat cu drag rolul lui Vlaga din această producție importantă. Are frumoasa vârstă de 70 de ani și a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi „Moromeții', „Marfa și banii', „Balanța', „Noul val românesc'. Noi îți vom spune detalii importante din viața și cariera impresionantă a actorului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Răzvan Vasilescu, unul dintre cei mai apreciați actori din România, și-a construit o carieră solidă în film, teatru și televiziune. Cunoscut pentru roluri emblematice precum cel din „Balanța' sau „Marfa și banii', Răzvan Vasilescu continuă să impresioneze publicul la vârsta de 70 de ani, astfel că recent a intrat în distribuția serialului „Scara B' de la PRO TV.

razvan4razvan4

Citește și: 'Eu sunt pesimist din fire. Nu îmi place să cred că o să avem mare succes…'. Ce spune regizorul Dragoș Buliga despre serialul de comedie Scara B, difuzat de Pro TV, și cât s-a investit în această producție / EXCLUSIV

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: 'O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este femeia alături de care Irinel Columbeanu își petrece timpul la azil: „Este cultă, deșteaptă, discuțiile sunt foarte interesante'

Citește și: Larisa Uță, adevărul despre partajul de un milion de euro cu Alin Oprea. Ce bunuri au împreună, de fapt: „Avem două proprietăți. Apartamentul în care stăteam l-am donat…'

Cine este Răzvan Vasilescu, actorul care apare în serialul „Scara B'

Răzvan Vasilescu, născut pe data de 14 august 1954 în Ploiești, este unul dintre cei mai apreciați actori români, cu o carieră vastă în film, teatru, televiziune și dublaj de voce. La vârsta de 70 de ani, el continuă să fie activ pe scena artistică, astfel că în prezent apare în serialul „Scara B' de la PRO TV.

De-a lungul carierei sale, actorul a jucat în numeroase producții cinematografice, fiind adesea asociat cu regizorul Lucian Pintilie. Unul dintre rolurile sale cele mai memorabile este cel al doctorului Mitică din filmul „Balanța', unde a făcut pereche cu Maia Morgenstern. Cei doi au format un cuplu în acest film care, prin umor și sarcasm, au sfidat absurditățile regimului comunist.

Răzvan Vasilescu a fost remarcat și pentru interpretarea mafiotului Marcel Ivanov în filmul „Marfa și banii', regizat de Cristi Puiu. A urmat o serie de personaje similare, precum cel din „Offset'.

De asemenea, el a avut roluri remarcabile în filme precum „Moromeții 2', unde l-a interpretat pe Gheorghe Cocoșilă, și „California Dreamin’ (nesfârșit)', unde a dat viață lui Doiaru, un șef de gară care oprește un tren NATO sub pretextul lipsei documentelor necesare.

Actorul interpretează un rol important în serialul de la PRO TV

Răzvan Vasilescu interpretează un rol important în serialul de la PRO TV. El joacă rolul lui Vlaga, un pensionar morocănos, care își dorește să arate tuturor că a avut o carieră impresionantă în actorie, iar pensia este doar un pas în viața lui.

„Cum e la pensie? E altă viață, nu! Cineva acolo sus vă iubește, cineva acolo sus, la Primărie', i-a spus Poștașul din serial, după ce l-a pus să semneze primele cupoane.

„Scara B' este un nou serial de la PRO TV

„Scara B', noul serial de comedie de la PRO TV, care a avut premiera în această toamnă, explorează viața cotidiană a locatarilor dintr-un bloc din București. Fiecare episod le oferă telespectatorilor o privire în apartamentele personajelor, dezvăluind interacțiunile și evenimentele care se petrec în aceeași clădire.

Serialul îmbină umorul cu momente emoționante, reflectând diversitatea umană și arătând cum activitățile zilnice le influențează viețile celor implicați în această producție.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton