Ciprian Ogarcă, câștigătorul Masterchef, cere finanțare la Imperiul Leilor. Ce afacere are

 Cica Cristina
.

În această săptâmâna, cei cinci investitori vor avea parte de propuneri curajoase, dar și întâlniri cu oameni speciali la Imperiul Leilor de la PRO TV. Ciprian Ogarcă, câștigătorul Masterchef România în anul 2014, vine pentru a solicita o investiție în business-ul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În fiecare săptămână, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu fac tot posibilul pentru a readuce speranța în viața celor care au o afacere la început de drum și care urmăresc să crească și să-și dezvolte business-urile.

Bogdan-MicuBogdan-Micu

Ciprian Ogarcă de la Masterchef: „Sunt ambasadorul prazului'

Ciprian Ogarcă, câștigătorul sezonului 4 Masterchef România, intră în Imperiul Leilor pentru a cere o investiție în business-ul luI. Este vorba despre o pizzerie.

'Sunt ambasadorul prazului și Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint business-ul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima mașină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; și talismanul meu norocos – crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul. Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, așa că am vrut să vin în Imperiu ca să-mi cunosc tatăl în afaceri', urmează să le spună Ciprian leilor.

Citește și: Investiție record la Imperiul Leilor:1 milion de euro. Cine poate primi suma

Citește și: Wilmark cere finanțare la Imperiul Leilor pentru școala lui de dans:”Deja am pus ochii pe un Leu!”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry nu au primit bani pentru interviul cu Oprah Winfrey.Prezentatoarea TV s-a îmbogățit cu 7 milioane de dolari!

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.Ce acuzații îi aduce

Cum decurge negocierea cu Ciprian Ogarcă la Imperiul Leilor

Propunerea lui de parteneriere le va stârni curiozitatea posibililor investitori. Cei cinci, însă, vor dori mai întâi să înțeleagă ce are el în plus față de alte business-uri similare, cu ce se diferențiază afacerea lui.

Ciprian Ogarcă va aduce explicații pentru a-și susține cauza. 'De ce este specială? E prima pizza românească, creată în Italia, cu tente americane, făcută la mine în Oltenia', va spune el.

Ideea lui a fost de a face o pizza în care să introducă praz, cârnați, mici, fasole, varză murată sau alte elemente din gastronomia românească.

'Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!', îi va spune Dragoș Petrescu după ce va analiza cifrele și planul de business al pizzeriei.

Dan Șucu, moment de sinceritate la Imperiul Leilor

Tot atunci, Dan Șucu va avea un moment de sinceritate în fața unui concurent care-i va mărturisi că dincolo de afaceri, planuri și dezvoltare profesională, lui îi place să trăiască clipa.

'Faptul că ai spus că-ți place să trăiești clipa, pentru majoritatea oamenilor este un argument pozitiv. Eu n-am reușit niciodată! Eu întotdeauna am văzut ce fac mâine, ce fac poimâine, răspoimâine, și așa mai departe. Nu e o fericire pentru mine, dar e o fericire pentru firma în care lucrez. Acesta e modul în care am reușit întotdeauna să fiu mâine mai puternic decât astăzi', îi va spune leul în mijlocul negocierii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton