Claudia Pătrășcanu, adevărul despre scandalul recent cu Gabi Bădălău din casa ei: "E deja o plângere penală"

 Cica Cristina
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare în procesul de divorț. Artista a fost cea care a făcut primele declarații în acest sens și a precizat că procesul se apropie de final. Vedeta a subliniat că, precum este normal, copiii rămân la mamă. De asemenea, a vorbit despre scandalul care a avut loc recent în casa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă, atât la tribunal, cât și în afara lui. Lupta pentru custodia copiilor este una cât se poate de intensă. Cei doi părinți nu contenesc cu acuzațiile unul la adresa celuilalt și pare că povestea va mai continua o perioadă.

Claudia-Pastracanu-Gabi-Badalau-1Claudia-Pastracanu-Gabi-Badalau-1

Claudia Pătrășcanu: „E normal ca cei mici să rămână la mamă'

După o nouă înfățișare, însă, Claudia Pătrășcanu a părut mai senină și mai liniștită ca niciodată, precizând că totul s-ar apropia de final.

„Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată.

Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide ce se întâmplă cu acest proces, cu acești doi copii minunați', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu:”Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

Citește și: Ce se întâmplă între Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, după ce a ajutat-o în scandalul cu Bădălău: „Nu pot eu să decid”

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Alexandru Ciorniciuc la doar 23 de ani!Tânărul fotbalist suferea de o boală gravă

Ce s-a întâmplat, de fapt, în casa artistei

De asemenea, artista a vorbit și despre scandalul recent cu Gabi Bădălău din casa artistei. Se pare că totul ar fi culminat cu o plângere penală.

Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și nu al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. La insistențele mele am reușit să-i facă să meargă până la mall. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală, și a mamei împotriva șoferului.

N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine.', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău: „Am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia'

La rândul lui, Gabi Bădălău a subliniat că face tot posibilul să rezolve lucrurile cu fosta parteneră, subliniind că a încercat să îi ofere inclusiv un apartament în valoare 150.000 de euro, potrivit spynews.ro.

„Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia.', a declarat Gabi Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton