Claudia Pătrășcanu, după victoria în instanță care îi permite să apară la TV cu băieții ei: „Am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei”

 Matei Bianca
.

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații după ce a obținut o nouă victorie în instanță. Artista a câștigat procesul cu Gabi Bădălău, după ce omul de afaceri i-a interzis să apară cu băieții lor, Nicolas și Gabriel, într-o emisiune TV. Vedeta este mândră că poate apărea într-un reality show alături de copiii pe care îi are cu afaceristul. Iată ce mesaj a transmis cântăreața prin intermediul rețelelor de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Claudia Pătrășcanu a obținut o nouă victorie importantă în instanță în lupta cu fostul său soț, Gabi Bădălău. Artista și-a exprimat recunoștința față de avocatul Adrian Cuculis, care a ajutat-o în tot acest proces dificil și a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare emoțiile intense pe care le trăiește în urma acestei decizii.

claudia3claudia3

Citește și: Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV: „Copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”

Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce i-a interzis să apară cu băieții într-o emisiune TV: „Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta…'

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Monica Davidescu nu a fost susținută de tatăl ei în actorie: „S-a supărat că am învățat. În copilărie nu credeam că ar exista o portiță să plec din satul meu'

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a obținut o nouă victorie în instanță

Claudia Pătrășcanu a obținut o nouă victorie în instanță. Prin intermediul rețelelor de socializare, artista a oferit primele declarații după această reușită importantă din viața ei. Ea i-a mulțumit în special avocatului Adrian Cuculis, deoarece a ajutat-o foarte mult în tot acest drum dificil.

Cântăreața a distribuit următorul mesaj publicat de avocat: „Nu contează câte încercări ai avut, ci cât de mult ai învățat din ele'. La descrierea mesajului, vedeta a transmis că este recunoscătoare pentru tot ce trăiește în aceste momente.

„Mi-am permis să iau acest citat de pe pagina domnului avocat Adrian Cuculis prin urmare, doresc să-i mulțumesc pentru susținere, profesionalism și loialitate! Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui, am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos! PS: Dumnezeu lucrează prin oameni', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Victorie în instanță pentru artistă, după ce fostul soț i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV

De trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se confruntă în instanță din cauza divorțului și a disputei pentru custodia copiilor. Recent, afaceristul i-a interzis artistei să apară împreună cu cei doi fii ai lor într-un reality show, motivând că nu dorește ca aceștia să fie expuși public.

În urma acestui incident, cântăreața l-a acționat în judecată pe fostul soț, iar probele prezentate în fața judecătorilor i-au adus un verdict favorabil.

„Claudia Pătrășcanu câștigă procesul de ordonanță preşedinţială cu Gabriel Bădălău. Instanța ne-a admis pretenția de suplinire a consimțământului tatălui și le-a permis copiilor să participe în cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show. Amintesc faptul că deși Gabi Bădălău a susținut în mod neadevărat că se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni, pentru că nu își dorește să fie expuși, noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori', a transmis avocatul Adrian Cuculis, conform cancan.ro.

Gabi Bădălău i-a interzis fostei soții să apară cu băieții lor într-o emisiune TV

Marți dimineață, pe data de 24 august 2024, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat la Judecătoria Constanța, după ce artista l-a dat în judecată pe fostul soț, dorind să participe împreună cu cei doi băieți la o emisiune.

Omul de afaceri s-a opus ferm acestei idei. Într-o intervenție televizată, el a explicat că nu vrea ca Nicolas și Gabriel să fie expuși public și este îngrijorat că filmările ar putea interfera cu programul său de vizită a copiilor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton