Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte: "L-am iertat"

 Cica Cristina
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au luat pe toată lumea prin surprindere după ce au plecat împreună la munte. Cu toate că foștii parteneri sunt în plin proces de divorț și în scandal, au făcut pace de dragul copiilor. Au sărbătorit ca o familie ziua de naștere a fiului lor. Solista a făcut primele declarații privind întâlnirea cu Gabi Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De aproximativ un an și jumătate, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț și, în același timp, luptă și pentru custodia celor doi copii.

În ciuda faptului că au avut foarte multe conflicte și, de-a lungul timpului, și-au adus acuzații grave, cei doi au îngropat securea războiului, chiar dacă doar pentru moment.

Claudia-Patrăscanu-1-4Claudia-Patrăscanu-1-4

Claudia Pătrășcanu: „Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor”

Înainte de toate sunt părinți, astfel că de ziua fiului lor, Nicolas, Claudia și Gabi Bădălău s-au reunit pentru a-l sărbători cum se cuvine. S-au fotografiat ca o familie și totul a decurs bine, de dragul celui mic.

Solista a făcut primele declarații după escapada la munte. „A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, a fost invitat!', a transmis Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.Ce s-a întâmplat atunci când l-a contacat

Citește și: Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj:”A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău:'Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino'

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu: „Nu se mai pune problema de a ne reîmpăca”

În ciuda imaginilor apărute, Claudia susține că nu a purtat o conversație cu Gabi Bădălău, ci doar s-au comportat ca niște părinți responsabili. Vedeta susține că și-ar dori să fie prieteni pe viitor, eventual când se va termina și lupta din instanță.

'Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!', a mai transmis solista la Antena Stars.

Efortul lor a meritat din plin, dat fiind că cei doi copii au fost extrem de fericiți pentru că au putut să petreacă timp alături de părinții lor.

Cum justifică Claudia Pătrășcanu sumele cerute lui Gabi Bădălău în instanță

Claudia Pătrășcanu i-ar fi solicitat lui Gabi Bădălău la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru cei doi copii pe care îi au împreună, potrivit unor documente prezentate de afacerist.

După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras', i-a povestit Claudia Pătrășcanu lui Dan Capatos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton