Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată în plin divorț: ”Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de...”

 Cruceru Cristina
.

Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată pe internet, în plin divorț. Artista a publicat un mesaj, în mediul online, cu care ia surprins pe urmăritorii ei. Cântăreața este o fire discretă, însă în ultima vreme a tot spus lucrurilor pe nume. Mesajul transmis de ea a șocat tot internetul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost împreună ani buni și au doi copii minunați. Povestea lor de iubire s-a încheiat de ceva vreme și fiecare a mers pe drumul lui. Aceștia încearcă să divorțeze de o lungă perioadă și n-au mai reușit. Se pare că nu și-au încheiat încă socotelile, pentru că nu au ajuns la niciun numitor comun.

Claudia-PatrascanuClaudia-Patrascanu

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală, în ultime vreme, multe lucruri legate de fosta ei căsnicie. Aceasta a făcut acuzații la adresa fostului ei partener de viață, în repetate rânduri. De data aceasta, cântăreața a postat un mesaj neașteptat, pe contul ei de Instagram, cu care i-a lăsat mască pe urmăritorii ei.

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău: „A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor”

Citește și: Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Primele imagini de la cununia civilă: „Domnul și doamna'

Citește și: Raluca Bădulescu, prima apariție după ce a anunțat divorțul, la petrecerea VIVA! A slăbit enorm și a avut o ținută wow

Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată

Claudia Pătrășcanu i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat un mesaj neașteptat pe Instagram. Vedeta a scris un lung mesaj despre oamenii perverși care au călcat și pe 'cadavre', doar să facă rău unui om bun.

„Niciodată un om curat cu inima nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar sa se apere de cei rai, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeti oameni rai, aceia nu au treaba cu Dumnezeu! Exista doua lucruri care te fac diferit: sa râmâi demn, când nu ai nimic si sa fii OM când ai totul. Intr o lume plinã de falsitati, de răutăți, de oameni sau de „smecheri” care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS, care considera ca banul este puterea suprema, care aplica santajul si minciuna pentru a încerca sa te pună la pamânt, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare si rugăciune pentru acesti rataciti.

Actiunile si faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi-sa vadă, cine are urechi-să audă! Pentru cei care confundă bunătatea cu prostia, trebuie să știe că omul bun e foarteee inteligent. Tace pentru că vrea, închide ochii pentru că vrea, te ajută pentru că vrea și poate, iartă, încearcă să uite, ignoră de multe ori răutățile, dar totul are o limită.

Câtă bunătate să le acorzi perverșilor? Câtă bunătate sa acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și santajează sau amenință lumea? Ajunge! Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău si n-ai limită si stop, ce crezi ca se va întâmpla? Ce viata crezi că poți să ai?”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată cu bătaia

Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles că ar fi primit diverse amenințări și multe presiuni prin intermediul mesajelor.

„Nu am fost niciodată singură și fără apărare…….asta pentru unii care cred ca dacă dețin puterea pot stăpâni si pământul. (…) Nu-mi este frica nici de amenintári cu bătaia, nici de presiunile mesajelor date. Mi-e frica doar de Dumnezeu! Unii sunt si vor rămâne cu bani- eu sunt si voi rămâne cu Dumnezeu.(…)”, a mai scris vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton