Claudiu Dragotă a izbucnit în lacrimi la Insula iubirii: „Sper să mă ierte...”. După ce a plâns, concurentul și-a găsit consolarea cu Anamaria Vaida și s-a sărutat cu ispita

 Matei Bianca
.

În ediția din data de 12 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Claudiu Dragotă a izbucnit în lacrimi! După ce a plâns, deoarece i-a părut rău că i-a greșit iubitei lui, Simona Butură, concurentul și-a găsit consolarea în Anamaria Vaida și s-a sărutat cu ispita. Cei doi au purtat o discuție serioasă, iar ispita i-a fost alături în momentele grele din acest reality show.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Claudiu Dragotă a izbucnit în lacrimi la Insula iubirii. După ce a plâns, concurentul și-a găsit consolarea în Anamaria Vaida și s-a sărutat cu ispita. Aceasta i-a fost alături și i-a șters lacrimile.

claudiu1claudiu1

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii s-a sărutat pentru prima dată cu ispita Anamaria Vaida: „Am simțit că este momentul. Trăiesc la maxim testul…'. Cum a reacționat iubita lui, Simona

Citește și: Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria: „A picat testul. Starea mea mentală și fizică nu e ok…'

Citește și: Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună: „Aveți interviurile finale…'

Citește și: Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Harold Conner avea 93 de ani: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor'

Claudiu Dragotă a izbucnit în lacrimi la Insula iubirii

Tensiunile cresc în emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, iar emoțiile puternice își fac tot mai des loc printre concurenți. Claudiu Dragotă a trăit un moment de vulnerabilitate în timpul filmărilor, izbucnind în lacrimi în fața camerelor. Acesta a transmis că îi pare rău că a căzut în ispită și speră că iubita lui, Simona Butură, îl va ierta.

„Sper să mă ierte', a spus concurentul de la Insula iubirii în emisiune.

După ce și-a exteriorizat sentimentele, concurentul a căutat alinare în brațele Anamariei Vaida, iar cei doi au sfârșit prin a se săruta. Ispita a încercat să îi fie alături în momentele grele.

Simona Butură este deranjată de comportamentul iubitului ei din emisiune

Simona Butură este deranjată de comportamentul iubitului ei din emisiune. În ediția din data de 5 august 2024, înainte să cadă în ispită Claudiu Dragotă, concurenta declara că nu se aștepta ca partenerul ei de viață să treacă din prima la fapte.

„Claudiu poate cădea foarte ușor în ispită. Nu a căzut, dar este pe drumul cel bun. A trecut la fapte din prima. Eu i-am acordat a doua șansă, a zis că se schimbă și nu mai e Claudiu pe care l-am cunoscut, el trebuia să se comporte ca un bărbat. El nu e bărbat, ăsta e Claudiu, de fapt. Doar că m-am mințit eu că se poate schimba. Ultimele șase luni au fost inutile. Am acordat timp degeaba. Starea mea mentală și fizică nu e okay. De asta am venit aici, că poate trebuie să pun punct și niciodată să nu mai dau a doua șansă dacă o femeie este înșelată. El și-a dorit testul ca să-mi demonstreze că poate rezista', spunea ea atunci.

Cine sunt Claudiu și Simona de la Insula iubirii

Claudiu Dragotă și Simona Butură s-au cunoscut inițial pe Instagram și, de atunci, au format un cuplu și au fost foarte fericiți împreună. Relația lor s-a consolidat rapid, însă nu fără dificultăți, mai ales după ce ela fost infidel.

Concurentul de la Insula iubirii a fost căsătorit și are un copil în vârstă de 11 luni din acea căsnicie, care s-a încheiat prin divorț când fosta soție era însărcinată.

Simona Butură susține că partenerul ei de viață a fost sincer cu ea în privința trecutului său și chiar l-a încurajat să mențină o relație armonioasă cu fosta lui soție pentru binele copilului pe care îl au împreună.

Sursa foto: Facebook/ Instagram/ Spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton