Clipe de panică pentru Oana Roman, după ce fiica ei a înghițit heliu: "S-a prăbușit la pământ. O neatenție de 30 de secunde poate costa mult"

 Cica Cristina
.

Oana Roman a trecut prin clipe de panică după ce fiica ei, Iza, a înghițit heliu în timp ce se juca cu un balon. Vedeta a tras un semnal de alarmă după întreaga pățanie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De la joacă până la o tragedie poate fi un simplu pas. Este o linie extrem de fină între siguranță și periculozitate.

Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare emoțiile teribile prin care trecut când a văzut că fiica ei, Iza se prăbușește după ce a înghițit heliu de la un balon.

Citește și: Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19:„M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care…'

Oana Roman: „Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva”

Din cauza gazului, fetița a amețit foarte puternic, fiind la un pas de a se prăbuși la pământ. Din fericire mama sa a fost vigilentă, întrucât a reușit să se prindă, înainte de a se lovi la cap.

Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică', a povestit Oana Roman.

Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19:„Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID'

Fiica lui Petre Roman a profitat de ocazie pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a avertiza părinții cu privire la pericolul pe care îl reprezintă heliul din baloane. Câteva clipe de neatenție pot duce uneori la incidente grave. Din fericire, nu a fost cazul fiicei Oanei Roman și a lui Marius Elisei, însă vedeta atrage atenția: „O neatenție de 30 de secunde poate costa mult'.

Citește și: Adelina Pestrițu a stârnit revoltă în online, după ce a anunțat că are COVID-19.Fanii au observat imediat neconcordanțele din declarațiile ei

Oana-Roman-1-1Oana-Roman-1-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton