Coaliție împotriva lui Albert Oprea de la Survivor! Războinicul, acuzat că minte: "Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste"

.

Tensiuni în tabăra Războinicilor la Survivor! Se pare că cei din tabăra albastră au format o coaliție împotriva lui Albert Oprea, cel care i-a fost prieten lui Alin Sălăjean. Colegii îl acuză că ar avea „mai multe fețe', că nu s-a integrat și nu este constant în declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea de la Survivor a intrat în vizorul Războinicilor. S-a fomat o colaiție împotriva sa, dat fiind că o parte dintre colegii săi au observat că Războinicul i-ar minți. Se pare că unora dintre concurenți le-ar spune o versiune, în timp ce altora o versiune diferită a întâmplărilor.

Albert-Oprea-1Albert-Oprea-1

Albert Oprea generează noi tensiuni în echipa Războinicilor

Albert Oprea a stârnit o serie de tensiuni și controverse în tabăra Războinicilor. Concurentul s-a apropiat cel mai tare de Alin Sălăjean, care a părăsit competiția din motive medicale. La scurt timp de la revenirea din Republica Dominicană, Alin a subliniat că și-ar dori ca Albert să câștige Survivor România. De asemenea, Albert s-a mai înțeles bine cu Marilena și Mihaela, însă și cele două concurente au părăsit și ele Survivor.

Rămas fără niciun aliat, Războinicii au format o coaliție împotriva sa, din cauza comportamentului și atitudinii afișate. Sorin, Maria si Starlin sunt de părere că Albert nu s-a putut integra până la acest moment în echipă și nici nu cred că va avea vreo șansă să facă acest lucru.” El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra aici indiferent cât va sta,” și-a spus Sorin Pușcașu părerea.

Războinicii, nemulțumiți de cimportamentul lui Albert Oprea

La rândul ei, și Maria s-a arătat nemulțumită de comportamentul colegului ei, Albert, despre care susține că nu spune mereu adevărul. Dimpotrivă! Lucru întărit și de Starlin. „Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste”, a precizat ea.

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat:„Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor.Are afaceri de succes

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în căsnicie?„De patru ani nu mai dorm cu soţul meu'

Citește și: Relația dintre Alexandra Stan și Zanni la Survivor.„Este o conexiune mare între mine și el'

Apropiere între Albert și Sindy de la Survivor

Pe de altă parte, Albert nu pare foarte afectat de părerea colegilor săi și deja și-a îndrepttat atenția către o nouă colegă. Este vorba despre Sindy, cea mai recent venită în jungla din Republica Dominicană, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos.', a spus Albert.

La rândul ei, și Sindy a observat că Albert s-ar uita la ea cu alți ochi, punând totul pe seama asemănării cu Roxana Ghiță, ultima concurentă care a plecat din tabăra Războinicilor, din cauza unor probleme medicale.

Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea.' , a spus Sindy.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton