Codin Maticiuc, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a avut artificii și a dat bani la lăutari. Antonia, Theo Rose, Alex Velea și alți artiști celebri au făcut show

 Matei Bianca
.

Codin Maticiuc a organizat o petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere. Invitații s-au simțit extrem de bine la acest eveniment, deoarece a avut artificii, muzică live, iar el a aruncat cu banii în lăutari. Actorul împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani mâine, pe data de 5 octombrie 2024, dar a sărbătorit în avans. La eveniment au fost prezenți mai mulți artiști din România, cum ar fi următorii: Theo Rose, Antonia, Alex Velea, Bogdan de la Ploiești, Dorian Popa, Cristina Ștefania, Speak.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Codin Maticiuc a sărbătorit cu fast împlinirea vârstei de 44 de ani. Celebrul actor a organizat o petrecere grandioasă într-un local de lux din București. El și-a impresionat invitații cu un spectacol de artificii și a aruncat cu bani în lăutari. S-a distrat de minune alături de prieteni apropiați și colegi de breaslă, cu care se înțelege de minune.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei'

Citește și: Accident grav la filmările pentru „Cursa”, produs de Codin Maticiuc. Doi cascadori și un cameraman au ajuns de urgență la spital: „Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste”. Care este starea lor acum

Citește și: Imagini din noua casă a Alinei Pușcaș: „Peretele meu a prins viață. Priveliștea de dimineață…'. Cum și-a amenajat locuința prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva'

Citește și: De ce a renunțat Elena Gheorghe la dieta vegetariană: „Am avut niște probleme de sănătate și stilul de viață, mai ales cel alimentar, contează. Nu țin cont de părerile oamenilor, ci de corpul meu' / EXCLUSIV

Codin Maticiuc, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere

Codin Maticiuc și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere spectaculoasă, care a reușit să atragă atenția tuturor. Evenimentul a avut loc într-un local de lux din București, mai exact într-un salon auto, unde invitații au fost răsfățați cu muzică live, artificii și momente memorabile.

Celebrul actor a aruncat cu bani în lăutari, stârnind aplauzele și admirația celor prezenți la marele eveniment. Atmosfera a fost completată de un spectacol impresionant de artificii de mână. Fiecare invitat a ținut câte o artificie în mână și s-a bucurat de atmosfera incredibilă de la petrecere.

La eveniment au fost prezenți mai mulți artiști, iar actorul a aruncat cu banii în lăutari

La eveniment au fost prezenți mai mulți artiști cunoscuți din România, cum ar fi următorii: Theo Rose, Antonia, Alex Velea, Bogdan de la Ploiești, Dorian Popa, Cristina Ștefania, Speak, Karmen Simionescu, Anca Dinicu, Alexandra Stan. Actorul a aruncat cu banii în lăutari și s-a distrat de minune alături de cei prezenți.

Celebrul actor s-a bucurat de cadourile pe care le-a primit și a fost entuziasmat de atmosfera care s-a creat la petrecerea organizată de ziua lui de naștere. Totul a fost de neuitat pentru cei prezenți la eveniment.

La vârsta de 44 de ani, el poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, o carieră de succes în domeniul actoriei și prieteni pe care se poate baza la orice ocazie.

Le petrecere a fost lansat trailer-ul filmului „Cursa'

Petrecerea de ziua lui Codin Maticiuc, când actorul a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, a fost una atipică, desfășurându-se într-un salon auto din Capitală. În cadrul evenimentului a fost lansat și trailer-ul filmului „Cursa', iar invitații au putut vedea toate mașinile utilizate în producție. În salonul auto din București s-au aflat foarte mulți bolizi de lux.

În salon a fost și o mașină implicată într-un accident auto. Bolidul spectaculos a fost folosit pentru o scenă spectaculoasă din film, dar a pierdut controlul și a lovit bordura care separă drumul de linia de tramvai.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton