Conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express: „Femeia aia se uită la mine ca la o...”

 Matei Bianca
.

În ultima ediție a emisiunii Asia Express – Drumul Zeilor de la Antena 1, care a fost difuzată pe data de 11 septembrie 2024, a avut loc un conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav. Actrița i-a aruncat vorbe grele rivalei sale din competiție, după ce ar fi observat că aceasta se uită urât la ea și o privește ca pe o femeie ușoară. Vedeta a fost profund deranjată de acest aspect, astfel că a simțit nevoia să iasă în față și să spună exact ce simte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tensiunile au atins cote maxime pe Drumul Zeilor de la Asia Express, după ce Anca Țurcașiu a făcut declarații acide despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cele două și-au transmis priviri dure în emisiunea de la Antena 1. Conflictul a escaladat după ce actrița a declarat că are impresia că iubita lui Victor Slav o privește ca pe o femeie ușoară.

asia3asia3

Citește și: De nu a fost prezent Cristian Țânțăreanu atunci când Anca Țurcașiu și-a botezat nepoțica. În ce relații a rămas omul de afaceri cu fina lui și cu fostul ei soț: „Eu i-am invitat pe amândoi, n-am treabă cu ce s-a întâmplat între ei”

Citește și: Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Teo și Ilinca Vandici, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu a răbufnit că a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „De ce atâta caz? Din moment ce mașina ta…'

Conflict între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav, la Asia Express

În ediția trecută a emisiunii Asia Express de la Antena 1, din data de 11 septembrie 2024, au avut loc tensiuni mari între Anca Țurcașiu și Selina, iubita lui Victor Slav. Cele două concurente de pe Drumul Zeilor s-au aflat în mijlocul unui conflict aprins, care a pornit de la declarațiile acide făcute de actriță.

Actrița i-a aruncat vorbe grele rivalei sale, iar privirile dure dintre cele două concurente ale emisiunii de la Antena 1 au fost evidente pe tot parcursul reality show-ului.

„Femeia aia se uită la mine ca la o zdreanță. Serios, femeia aia, când trece pe lângă mine, așa se uită. O fi invidioasă, nu știu…', a spus actrița în emisiune.

Actrița, profund deranjată de porecla pe care a primit-o în competiție

Dar asta nu este tot! Anca Țurcașiu a fost profund deranjată și de porecla pe care a primit-o în competiția de la Antena 1. Actrița a fost numită de un concurent „Zgârie Brânză', în timp ce Selina a primit porecla „Bomba Sexy' de la Carmen Negoiță.

„Eu am primit (n.r.: porecla) în bătaie de joc. Eu n-aș fi putut să fiu bombă sexy?', a mai adăugat aceasta.

Ce dramă ascunde Selina, iubita lui Victor Slav

Într-un dintre edițiile de la Asia Express, Selina și Victor Slav au găsit cazare la un tânăr aflat într-o situație dificilă, deoarece tatăl său era grav bolnav și internat în spital. Emoționată de povestea acestuia, Selina și-a deschis inima, amintindu-și de pierderea fratelui ei. Concurenta a vorbit despre drama pe care o ascunde, după ce a plâns în emisiune.

Partenera de viață a lui Victor Slav a vorbit deschis despre tragicul eveniment care a avut loc cu câțiva ani în urmă. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva fratele, rănile lui au fost prea grave și s-a stins din viață.

„Eu am o relație foarte specială cu ai mei. Suntem foarte apropiați și aș da orice să mi se întâmple mie lucruri și nu lor. M-am temut foarte, foarte tare pentru el și, bineînțeles, în urma rănii pe care o am din cauza pierderii fratelui meu în accident de mașină', a spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton