Conflict între Diandra Moga și Cristina Rotaru, la Insula iubirii! „Păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim. Eu nu mai am nimic de discutat” / Concurenta a refuzat să mai vorbească cu ispita

 Matei Bianca
.

În ediția din data de 12 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 a avut loc o confruntare de gradul 0 între Diandra Moga și Cristina Rotaru. Cele două au fost în conflict și și-au aruncat una alteia vorbe grele. După o ceartă lungă, concurenta a refuzat să mai vorbească cu ispita și i-a spus lui Radu Vâlcan că nu-și mai dorește să poarte nicio discuție cu aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

A avut loc un conflict între Diandra Moga și Cristina Rotaru, la Insula iubirii! După o ceartă lungă, concurenta a refuzat să mai vorbească cu ispita. Soția lui Andrei Rotaru a fost deranjată de mai multe momente din emisiune.

cristina0cristina0

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Radu Vâlcan, discuție aprinsă cu Andrei Rotaru, la Insula iubirii: „Îmi dau seama că tu ești singurul actor din propria ta piesă de teatru și, culmea, ești și personajul negativ!'

Citește și: Iustina de la Insula iubirii nu și-a mai ascuns sarcina la plajă. A fost la mare alături de Cornel și cei patru copii ai săi / Imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Dani de la Insula Iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina. Ce făcea în acest timp Maria, iubita lui: „Asta am simțit, asta am făcut'

Conflict între Diandra Moga și Cristina Rotaru, la Insula iubirii

Un nou episod tensionat la Insula iubirii de la Antena 1 a adus în prim-plan un conflict între Cristina Rotaru și Diandra Moga, după ce ambele au avut schimburi dure de replici legate de comportamentul lui Andrei Rotaru, soțul concurentei.

Situația a escaladat rapid, astfel că s-a ajuns imediat la punctul în care concurenta Cristina Rotaru a decis să întrerupă orice dialog cu ispita Diandra Moga.

Cristina Rotaru este dezamăgită de comportamentul soțului ei: Andrei nu este un om asumat în acest moment'

Cristina Rotaru a fost prima care a luat cuvântul, deoarece Radu Vâlcan a rugat-o să o întrebe pe Diandra Moga ce vrea să știe din conexiunea care s-a creat între ei pe insulă. Ea este dezamăgită de comportamentul soțului ei.

Concurenta de la Insula iubirii și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Andrei Rotaru, pe care l-a acuzat că nu și-a asumat responsabilitatea în relația lor.

„Andrei nu este un om asumat în acest moment. El este un bărbat căsătorit și a început o nouă poveste de dragoste. Puteam ajunge la un numitor comun, nu trebuia să se ajungă aici, să te întâlnească pe tine. Andrei a spus că venim aici pentru o aventură și să trăim o poveste individuală. Eu i-am dovedit respect și loialitate, era bucuros și a spus că ar merge oriunde cu mine în lume, m-ar lăsa în fața a o mie de bărbați și nu s-ar teme o clipă. Cine este posesivul dintre noi doi? Dacă eram posesivă sau geloasă, nu l-aș fi adus aici. Nu am nimic împotriva ta, nu mă pun în calea fericirii soțului meu, păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim. Eu nu mai am nimic de discutat, să vorbească cu tine, Radu', a mărturisit concurenta.

Ispita Diandra Moga

De cealaltă parte, Diandra Moga a încercat să aducă un alt punct de vedere situației, accentuând ideea că scopul participării la emisiunea Insula iubirii era ca cei doi soți, care sunt căsătoriți de 9 ani, să își asume realitatea relației lor.

„Tu nu ai venit aici ca să te duelezi nici cu mine, nici cu el! Ați venit aici ca să înțelegeți aici anumite chestii. Să vă asumați, cel mai important, tot ceea ce se întâmplă. Și dacă a venit poate cu un plan la început, el a fost natural de la început și până în momentul ăsta. Tu dormi cu ochii deschiși, într-o oarecare măsură. Categoric că e și vina lui. Nu a uitat că este un bărbat însurat. Nu te cert! Îi place să își asume cumva rolul acesta de victimă. Doi oameni pot să se iubească suficient de tare, dar să nu existe compatibilitate. Cristina mi se pare că refuză categoric să vadă real între ei și care este motivul pentru care ei nu funcționează. Nu dorește să vadă și să înțeleagă cu ce contribuie ea la incompatibilitatea dintre ei doi', a spus Diandra Moga.

Daiana Prodan, mesaj dur pentru ispita Diandra Moga

Și Daiana Prodan a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj dur pentru ispita Diandra Moga. Concurenta de la Insula iubirii a fost deranjată de atitudinea ispitei.

„Diandra este foarte mândră de situația creată. Păi tu așa om pur, cum te dai, te bucuri în halul ăsta de nefericirea altcuiva?', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton