De ce a vrut Connect-R să plece de la Asia Express: „A fost suferință”

 Mirea Roxana
.

Asia Express, sezonul 4, este pe cale să înceapă, iar una doi dintre concurenții care au plecat pe Drumul Împăraților au fost Connect-R și Shift. Recent, Connect-R a vorbit despre experiența de la Asia Express și a mărtusit că, după doar o zi petrecută în cadrul show-ului de la Antena 1, el și-a dorit să părăsească competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Peste câteva zile va începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Nouă echipe au plecat în aventura vieții lor pe Drumul împăraților. Una dintre aceste echipe a fost formată din Connect-R și Shift, care au întâmpinat numeroase dificultăți la Asia Express. Connect-R a vorbit la Antena Stars despre ceea ce a trăit oe Drumul Împăraților. Artistul a dezvăluit că a fost foarte greu să meargă într-o țară străină, unde nu îl cunoștea nimeni.

c1-9c1-9

Drept urmare, acesta a învățat mai multe despre ceea ce înseamnă viața cu adevărat. „Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat', a spus Connect-R la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express.A refuzat să-l ia de soț, inițial

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool:„Nu mă mai încânta nici succesul'

Citește și: Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare:„Tata a fost Ivan inimă de aur'

Connect-R a vrut să plece a doua zi de la Asia Express

Connect-R a mai povestit că experiența Asia Express a fost una foarte frumoasă, dar și extrem de grea. Din cauza dificultăților întâmpinate pe Drumul Împăraților încă din prima zi, artistul a dezvăluit că a doua zi deja voia să plece înapoi spre România. Connect-R s-a gîndit să îi propună lui Shift să inventeze o scuză pentru a putea părăși competiția.

A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă. A doua zi voiam să invitem ceva cu Shift ca să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva că nu făceam față', a mai declarat Connect-R despre aventura Asia Express.

De asemenea, Connect-R a mai mărturisit că prietenia lui cu Shift a devenit și mai puternică după Asia Express.

„La noi s-a sudat acum prietenia, noi ne știm de 15 ani, iar la un moment am rupt legătura, dar acum nu știu dacă am stat cu fiica mea adunat atâtea timp cât am fost cu el', a mai spus artistul.

Când începe Asia Express, sezon 4

Când începe sezonul 4 Asia Express? Numărătoarea inversă a început. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1.

Asia Express începe în luna septembrie. Marea premieră al celui de-al patrulea sezon Asia Express urmează să aibă loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la ora 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19 tot la ora 20.00, iar pe 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la 20:30 la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton