Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu”

 Mirea Roxana
.

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4, s-au încheiat, iar concurenții s-au întors acasă. Una dintre cele nouă echipe care au plecat pe Drumul Împăraților a fost formată din Connect-R și Shift. Cei doi au înfruntat numeroase provocări și le-a fost foarte greu să se descurce. În plus, Shift a declarat că au trecut constant de la o stare la alta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Shift au acceptat provocarea și au plecat la Asia Express, sezonul, 4. Cum filmările au luat sfârșit, iar show-ul va fi difuzat în curând pe Antena 1, toți concurenții s-au întors acasă. Cu siguranță, niciun concurent nu va uita vreodată această experiență unică. Sora lui Connect-R a declarat că artistul este bine, doar că nu au apucat să vorbească foarte mult în ultima perioadă. În plus, aceasta a mai afirmat că lui Connect-R i-a plăcut experiența de la Asia Express.

c1-1c1-1

Fratele meu s-a întors de la Asia Express. Este bine, sănătos. Am vorbit foarte puțin cu el, zilele trecute. Mi-a spus că i-a plăcut experiența de acolo', a spus Ana Maria, sora lui Connect-R, pentru playtech.ro.

De asemenea, Shift, fratele de suferință al lui Connect-R, la Asia Express, a povestit și el despre aventura pe care au trăit-o pe Drumul Împăraților.

Citește și: Irina Fodor s-a întors de la Asia Express!Mesajul transmis de Răzvan Fodor, după revedere

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express:„A fost…'

Citește și: Prințul George a împlinit 8 ani!Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetul

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Ce greutăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express

Shift, care a făcut echipă cu Connect-R la Asia Express, a declarat că i-a plăcut experiența, doar că s-au descurcat foarte greu cu un dolar pe zi. De asemenea, cei doi au întâmpinat piedici și în ceea ce privește naveta. În plus, Shift a mai spus că el și Connect-R au trecut prin toate stările de spirit posibile la Asia Express.

„A fost foarte mișto totul acolo. S-au terminat filmările. Ne-am descurcat greu cu un dolar pe zi, nu a fost ușor. Mai multe o să se vadă pe filmare. Și la navetă a fost destul de greu, ne-am călit mai mult. Nu există termen de comparație pentru această competiție. Treci prin toate stările: acum râzi, acum plângi, acum te enervezi', a spus Shift, pentru sursa citată anterior, despre experiența de la Asia Express, unde a participat alături de Connect-R

Connect-R a vrut să renunțe la Asia Express

La un moment dat, Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express, a spus că el a vrut să renunțe. Una dintre dificultățile întâmpinate pe Drumul Împăraților a mai fost și rucsacul, care are aproximativ 17 kilograme și pe care l-au cărat după ei. În plus, artistul povestea că mergeau foarte mult pe jos, iar autostopul reprezinta o altă problemă.

E greu… cel mai greu, rucsacul, ca să zic așa, are în jur de 17 kg. Mi-am luat de acasă niște lucruri, le-am aruncat. Am aruncat tot din el, e greu, foarte greu. Nu avem nici o condiție. Autostopul e greu… Facem în jur de 15 km și Dumnezeu ne e martor pentru treaba asta, chiar nu e ușor și vă spun sincer eu am vrut să renunț’, a spus Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express.

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților

„Drumul Împăraților’ nu este un simplu nume ales pentru sezonul 4 Asia Express. Titulatura are o semnificație aparte pe care co-prezentatorul Marius Damian a explicat-o.

Împărații greci, romani și sultanii au parcurs același drum spre cucerirea diferitor tărâmuri. Astfel că un titlu mai bun nu putea fi ales pentru sezonul 4 Asia Express.

Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare’, a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.

Concurenții au pornit din Turcia, apoi au ajuns în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan. Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest an pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate. De data aceasta, prezentatoarea emisiunii va fi Irina Fodor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton