De ce a convins-o Eric Berinde pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta: „M-am asigurat că parcursul ei va continua fără...”. Cei doi s-au apropiat foarte mult la Insula iubirii

 Matei Bianca
.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Eric Berinde a vorbit despre motivul pentru care a vrut să o convingă pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta. Cei doi s-au apropiat foarte mult în emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, astfel că au ajuns la săruturi și atingeri pasionale. Ce a urmărit ispita atunci când a luat această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De ce a convins-o Eric Berinde pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta. Ce a urmărit ispita de la Insula iubirii. Cei doi s-au apropiat foarte mult în emisiunea de la Antena 1.

ericcericc

Citește și: Cine este Eric Berinde, ispita de la Insula iubirii 2024. A trăit fără tată și a fost părăsit de iubită pentru unul dintre prietenii săi

Citește și: Cum a reacționat Cristina Rotaru după ce lui Andrei i-a căzut un prezervativ din buzunar, la Insula Iubirii: „Mă doare să văd ceea ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează”

Citește și: Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei, Beniamin, după un an de relație: „S-a terminat aici! Viața merge înainte și fără mine…' / În urmă cu câteva luni anunțau că se căsătoresc

Citește și: A murit celebrul prezentator american Phil Donahue, recompensat cu 20 de premii Emmy pentru show-ul său: „Mi-am pierdut iubitul soț…” / Mesajul emoționant transmis de Oprah

De ce a convins-o Eric Berinde pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Eric Berinde a vorbit despre motivul pentru care și-a dorit să o convingă pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta. Ispita a vrut ca ea să fie o femeie singură și să facă totul exact așa cum se cuvine.

„M-am asigurat că parcursul ei va continua fără (n.r.: verigheta). Ca și femeie singură. Pace tuturor!', a scris ispita de la Insula iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat

În ediția din data de 20 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat. Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor, nu au mai stat prea mult pe gânduri și au decis să se apropie unul de celălalt.

„Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău. Eram amândoi, ca de obicei, puțin euforici. Cred că de acolo și curajul să ne sărutăm. Da, el (n.r. a inițiat sărutul). Rușinată, dar bine că era întuneric (n.r. râde). Mi-a plăcut de el. Îmi place de el. Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret. Eu sunt un om asumat, de asta am zis să îl pup și afară să știe că nu pot să trăiesc cu sentimentul ăsta de vinovăție, că mă ascund… Nu îmi place', a spus ea la testimoniale.

Cum a reacționat Andrei Rotaru când a văzut apropierea dintre soția lui și ispita Eric Berinde

Andrei Rotaru a reacționat la bonfire atunci când a văzut apropierea dintre soția lui, Cristina Rotaru, și ispita Eric Berinde. Concurentul de la Insula iubirii a spus că deocamdată nu sunt imagini care să îl surprindă.

„Sunt curios să văd ceea ce se întâmplă și cam atât. Chiar nu am niciun film, nu mă gândesc cum ar fi dacă ar fi. Vreau să trăiesc ceea ce se întâmplă. Ne-am dat liber să ne cunoaștem și să știm cine suntem. Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal ceea ce face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum. E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem', a transmis el.

Sursa foto: Facebook/ Instagram/ YpuTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton