Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: "Am fost mereu o amenințare pentru femei și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Trebuia să muncesc dublu ca să arăt că..." / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții. Frumoasa prezentatoare a Știrilor sportive de la PRO TV ne-a povestit în paginile revistei VIVA! că aspectul fizic nu deschide uși, ci dimpotrivă! Sau cel puțin în cazul ei! Vedeta spune că a fost chiar nevoită să muncească dublu pentru a le demonstra tuturor că frumusețea e dublată de inteligență.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Corina, tu ai debutat în televiziune ca dansatoare în emisiunea Andreei Marin, de la TVR 1. Cum ai făcut această trecere la pupitrul știrilor sportive? Îți lipsește dansul?

Sportul era ceva firesc pentru mine, dansul – nu neapărat. A fost o oportunitate pe care am luat o cu gândul să intru în fascinanta lume a televiziunii. Eram studentă la Jurnalism, model în timpul liber, actriță în reclame și filme, învățăcel în redacții, în vacanța de vară, dar ocazia de a mă angaja în televiziune a venit atunci și m-am aruncat. În trei luni, însă, a apărut altă oportunitate, să lucrez într o redacție de știri, și nu
am stat pe gânduri, era ceea ce îmi doream cu adevărat. Divertismentul mi-a rămas în suflet, este fascinant, dar nu ne-am mai intersectat pe traseu.

corina-caragea-si-ramona-paun-1-1corina-caragea-si-ramona-paun-1-1

Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții

Femeile frumoase ca tine se lovesc, din păcate, de prejudecăți. Ți-a fost vreodată pusă la îndoială inteligența pentru că arăți bine? Cum răspunzi răutăților?

Da. Și mai ales de către femei, mai puțin de către bărbați. Am fost mereu o amenințare pentru ele și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Desigur că nu a fost ușor drumul până astăzi, când nu mai dau importanță acestor răutăți. Pentru o femeie frumoasă este dificil să înfrunte aceste prejudecăți – trebuia să muncesc dublu ca să arăt că nu e așa, de parcă aveam un handicap cu care plecam din start. Toți spun că ușile ți se deschid imediat. Dar nimeni nu vorbește ce se întâmplă după. Nu ai de demolat numai prejudecăți, ci și avansuri nepotrivite. Astăzi, pur și simplu ignor, nu îmi pierd timpul și energia cu asta.

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a ajutat Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme: „A fost îngrozitor de greu. Am mâncat doar…”. Ce dietă a ținut prezentatorul PRO TV

Citește și: Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof: „Nu era o prioritate pentru mine. În cazul nostru a fost ceva…”. Cum o mai surprinde soțul după 20 de ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct, la Antena Stars. Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!'

Corina Caragea: „Merg la sală constant, ca un al doilea job”

Spune-mi, te rog, cât de prezent e sportul în viața ta. Pe lângă mersul la sală, ce faci ca să te menții în formă? Dietă ții, te abții de la ceva?

Încerc să păstrez în toate un echilibru. Merg la sală constant, ca un al doilea job, conștientă fiind de importanța mișcării pentru sănătatea mea. Cred că echilibrul în farfurie este responsabil 80% de numărul kilogramelor. Mănânc orice îmi place, dar nu exagerez. Sunt fan dulciuri, pâine, mâncare italieneas că și asiatică.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Corinei Caragea

Dar cu viața sentimentală cum stai?

Viața mea sentimentală este perfectă. Tocmai de aceea nu simt nevoia să o demonstrez sau să o folosesc, expunând o pentru publicitate, clickuri și like uri. Țin atât de mult la ea, încât nu împart fericirea mea decât cu cine contează cu adevărat – familia și prietenii apropiați.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton