Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: "Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024. Astăzi începe Campionatul European de Fotbal, așa că am profitat de asta pentru a le provoca la o discuție despre sport pe Corina Caragea și Ramona Păun, superbele prezentatoare ale Știrilor sportive de la PRO TV. Cât de greu este să-ți faci un nume într-un domeniu cândva rezervat doar bărbaților și cum au depășit prejudecățile, dar și ce presupune profesia de jurnalist sportiv aflați chiar de la ele, într-un interviu alert ca… un meci de fotbal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bună! Luna aceasta, începe Euro 2024, cea de-a șaptesprezecea ediție a Campionatului European de Fotbal, organizată de UEFA. Ce emoții vă încearcă pe voi acum, două fane înrăite ale sportului? Cum vă pregătiți?

Corina: Va fi o lună de foc pentru redacția noastră, ca la fiecare EURO transmis de PRO TV. Cu toții vom fi implicați și dedicați 100% acestui eveniment. Cu atât mai mult cu cât, la precedenta participare a României, în 2016, PRO TV a înregistrat cea mai mare audiență din istoria televiziunii. Acum, provocarea este să ne batem propriul record. Îmi amintesc că am prezentat jurnalul acela care a precedat debutul EURO și nu pot decât să fiu mândră că am fost parte din această aventură. A fost cu multă muncă și așa va fi și acum. EURO ne va găsi în grupul de montaj, în redacție, în studio și chiar în tribune, în Germania. Succesul longeviv al jurnalului de Sport de la PRO TV stă în echipă.

corina-caragea-si-ramona-paun-1corina-caragea-si-ramona-paun-1

Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024

Ramona: Crește entuziasmul pe măsură ce ne apropiem de marele eveniment. E o bucurie imensă că vom putea vorbi la Știri și despre meciurile României la acest EURO. Sper să venim doar cu vești bune. (zâmbește) Noi am început deja antrenamentul pentru EURO la jurnal și în promo-urile pentru acest Campionat European, așa că așteptăm cu nerăbdare să-nceapă meciurile!

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au făcut nuntă în America, iar evenimentul a fost de basm: „El mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate”

Citește și: Cum l-a ajutat Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme: „A fost îngrozitor de greu. Am mâncat doar…”. Ce dietă a ținut prezentatorul PRO TV

Citește și: Cât de mare și frumoasă este Zeny, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea. Imagini rare cu fetița lor de aproape 6 ani

Citește și: Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon: „Mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că…”. Actrița a recunoscut că și ea a avut astfel de curiozități

Ramona Păun: „Simt românește la fiecare meci al României”

Anul acesta, și România va participa, în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Cum îi încurajați pe „tricolori? Sunt curioasă dacă patriotismul își spune cuvântul sau dacă susțineți alte echipe la Campionat. Care e jucătorul vostru preferat de la echipa naționalei?

Corina: Vom urmări meciurile cu sufletul la gură, atât din redacție, unde va trebui să pregătim Știrile, cât și din tribune, unde ne-am cumpărat din timp bilete. Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată voi simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Un preferat, nu aș vrea să spun. Desigur că țin cu România și sper să aibă o călătorie cât mai lungă în turneu. Dacă iese, îi voi susține pe italieni.

Ramona: E frumos cum, indiferent de ce dezamăgiri au existat în trecut, totul se risipește și rămân doar bucuria și speranța că acest EURO ar putea fi momentul de glorie al Naționalei noastre. Simt românește la fiecare meci al României, însă parcă acum e mai emoționant ca niciodată și toată susținerea mea merge către Naționala noastră, n-o diluez cu încurajări către alte echipe. (râde) Din fericire, o să fiu și-n tribune la unul dintre meciurile României. Mi-am dorit să trăiesc intens alături de Națională, nu doar din fața televizorului, ci și direct de pe stadion, așa că aștept cu sufletul la gură acel moment.

Ce amintiri le leagă pe Corina Caragea și Ramona Păun de EURO

Pe ambele vă leagă amintiri emoționante de acest eveniment. În 2019, tu, Corina, ai prezentat tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020, unde ai avut prilejul să-l vezi pe Iker Casillas, în carne și oase… Ce alte momente sau imagini v-au rămas întipărite în minte de la Euro?

Corina: Într adevăr, acel eveniment este o parte importantă din cariera mea și nici acum nu îmi vine să cred că am fost pe aceeași scenă cu niște jucători uriași, campioni europeni, pe care îi văzusem doar în știrile pe care le pregăteam la montaj. Paralizată de emoții, nici măcar o poză selfie nu mi am făcut cu ei. De pe stadion, nu am amintiri, pentru că EURO m-a prins mereu în focuri la muncă. Nici la Mondiale nu am ajuns vreodată. Dar am de gând să reglez această situație pe viitor. (zâmbește)

Ramona: Nu eram înnebunită după fotbal la acea vârstă, dar am simțit și eu la intensitate maximă momentul în care România s a calificat în sferturile Campionatului European, în 2000. Nu înțelegeam de ce fratele meu trăia atât de pătimaș meciurile de fotbal, dar când Naționala a înscris golul de 3 2 împotriva Angliei și s a calificat în sferturi, am avut și eu niște sentimente atât de puternice, încât abia atunci am înțeles câtă fericire poate simți un suporter și așa s-a sădit dragostea pentru sport.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Vezi programul meciurilor României la Euro 2024, rezultate şi informaţii de ultimă oră de la Campionatul European de fotbal!

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton