Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: "Când avea 25 de ani a avut un accident"

 Matei Bianca
.

Ediția din data de 13 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 aduce noi emoții pentru telespectatori. Cornel Luchian a acuzat dureri în piept. Concurentului i s-a făcut rău, după ce a văzut la bonfire imaginile cu logodnica lui, Iustina Loghin. Echipa de producţie a solicitat de urgență intervenţia medicilor, iar doctorii au acționat imediat pentru a vedea ce se întâmplă cu el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Luchian a acuzat dureri în piept în ediția din această seară de la Insula iubirii. Concurentului i s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. Echipa de producţie a solicitat imediat intervenţia medicilor.

cornel1cornel1

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii, acuzat că și-a bătut fosta soție și tatăl. Cum se apără concurentul: „Ea îmi cerea divorțul, iar eu nu voiam să accept. În ultimii ani am fost infidel, dar…'

Citește și: Carmen de la Sălciua i-a spus lui Teo Trandafir că are o singură operație estetică: „Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii

Tensiunea de pe Insula iubirii atinge noi culmi dramatice! Cornel Luchian a trecut prin momente dificile în timpul filmărilor ediției din data de 13 august 2024, când acesta a acuzat dureri puternice în piept. Incidentul a avut loc imediat după ce acesta a vizionat imagini cu partenera sa, Iustina Loghin, care l-au afectat profund.

„Mă doare în piept!', a spus concurentul de la Insula iubirii în emisiunea de la Antena 1.

El a determinat echipa de producție să acționeze prompt. Medicii au fost chemați de urgență pentru a evalua care este starea lui de sănătate și a-i acorda îngrijirile necesare.

Concurentul de la Insula iubirii a fost la un pas de moarte

Cornel Luchian a fost la un pas de moarte! Când avea vârsta de 25 de ani, concurentul de la Insula iubirii a trecut printr-un accident de mașină teribil. În urma incidentului rutier, el a rămas paralizat, însă a fost puternic și și-a revenit.

„Când avea 25 de ani a avut un accident mortal, el era pe bancheta din spate și a sărit prin geam și ăia doi din față nu au avut nimic. El cam tot a fost construit, i-au schimbat sângele de 3 ori în el, pielea. A trebuit cică să semneze maică-sa pentru el, ca să-l scoată de la aparate, și n-a vrut, a zis să-l mai lase. El vorbește mereu despre Dumnezeu, el nu pare un om credincios.

Când îmi vorbește de Dumnezeu, efectiv plânge și el zice că a fost și în Rai, și în Iad și că mereu când se gândește la Dumnezeu îi vine să se ducă acolo, pentru că a zis că e un loc mai frumos pe care l-a văzut lângă Dumnezeu nu a văzut niciodată pe pământul ăsta', a povestit Iustina Loghin într-o ediție a emisiunii.

Ce alte momente tensionate vor avea loc la Insula iubirii

Atmosfera pe Insula iubirii devine din ce în ce mai tensionată, iar concurenții resimt intensitatea provocărilor. Insula este zguduită de noi momente tensionate, pe măsură ce cel mai dificil test de fidelitate ajunge dincolo de jumătatea sa. Relațiile care păreau solide încep să se clatine, în timp ce alte legături se formează cu o intensitate crescută pe ambele insule.

La o confruntare intensă la un bonfire special organizat între Cristina Rotaru și Diandra Moga, cele ouă și-au aruncat vorbe grele una alteia.

Testul se complică și pentru Dani Ungureanu și Mădălina Maricuț, a căror relație a luat o întorsătură neașteptată, ajungând chiar la gesturi mai puțin acceptate în relații.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton