Cornel Luchian de la Insula Iubirii a explicat cu ce se ocupă Iustina Loghin, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui: „Lucrează de acasă și...”

 Matei Bianca
.

Cornel Luchian a explicat cu ce se ocupă Iustina Loghin, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui. Concurenta de la Insula iubirii s-a lăudat în emisiunea de la Antena 1 cu afacerile pe care partenerul ei de viață le deține, iar de aici telespectatorii au criticat-o că este o femeie întreținută. Acum soțul ei a lămurit toată situația. Iată cu ce se ocupă Iustina Loghin în prezent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cornel Luchian de la Insula iubirii a explicat cu ce se ocupă partenera lui de viață, Iustina Loghin, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui. Concurentul a declarat că soția lui nu este o femeie întreținută, ci o femeie care îl ajută foarte mult în afaceri. Cei doi îndrăgostiți muncesc împreună și au banii la comun.

iustina1iustina1

Citește și: Iustina Loghin a făcut petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru / De ce a lipsit Maria Covasa

Citește și: Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte să-l cunoască pe Cornel Luchian. Era blondă și avea o siluetă de invidiat

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală! Sofia e în clasa a doua și învață la stat: „Sunt genul de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, dar…”

Citește și: Culiță Sterp, jefuit în Cluj, chiar în fața hotelului unde urma să se cazeze: „A venit un domn, cu o dubă, ne-a luat bagajele din mers și a plecat”

Cornel Luchian de la Insula iubirii a explicat cu ce se ocupă Iustina Loghin, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui

Cornel Luchian a răspuns recent acuzațiilor aduse iubitei sale, Iustina Loghin, conform cărora aceasta ar trăi pe banii lui, fără să aibă o ocupație proprie. Concurentul de la Insula iubirii a explicat că soția lui nu lucrează într-un birou, ci își desfășoară activitatea de acasă.

Telespectatorii emisiunii de la Antena 1 au spus că Iustina Loghin este o femeie întreținută, deoarece ea a declarat la Insula iubirii că partenerul ei de viață are foarte mulți bani, fiind un om de afaceri.

„Iustina nu lucra de la birou, Iustina lucra de acasă și lucrează și acum de acasă când am nevoie de facturi, de chestii, ea le face acasă de pe computer', a spus el pe pagina sa personală de Instagram.

Cu ce se ocupa concurenta de la Insula iubirii în trecut

Iustina Loghin a fost mereu o femeie care a muncit și și-a câștigat banii de una singură. Ea a început să lucreze încă de la vârsta de 16 ani. O bună perioadă a activat ca agent imobiliar, reușind să își câștige veniturile în mod independent.

Ulterior, concurenta de la Insula iubirii a decis să își schimbe direcția profesională și s-a alăturat afacerii partenerului său de viață.

Cornel Luchian își dorește să aibă 7 copii: „Vreau să fac copii, să-i cresc, să-i educ'

Cornel Luchian a mărturisit că își dorește să aibă 7 copii. Concurentul de la Insula iubirii are 4 copii din căsnicia anterioară, iar acum urmează să devină tată pentru a cincea oară. Iustina Loghin este însărcinată și urmează să nască în luna noiembrie a acestui an.

„Așa cum știe lumea, eu mai am copii, acesta e al cincilea și dacă mă ajută Dumnezeu vreau să mai fac minimum doi. Păi pentru ce trăiesc pe pământul ăsta? Vreau să fac copii, să-i cresc, să-i educ, atâta tot. Iustina cred că o să fie o mamă de nota zece. N-am nici cel mai mic dubiu în privința asta. O cunosc prea bine și știu ce fel de femeie e', a precizat Cornel Luchian, conform fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton