Cornel Luchian de la Insula iubirii, mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei: „A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam!”

 Matei Bianca
.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Cornel Luchian de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga, întâlnire care a avut loc în edițiile trecute ale emisiunii de la Antena 1. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei, deoarece a fost profund de discuția dintre cele două. El și-a exprimat punctul de vedere cu privire la întâlnirea dintre Diandra Moga și Cristina Rotaru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Luchian de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga, unde cele două au vorbit despre Andrei Rotaru, soțul concurentei. Concurentul a transmis cuvinte dure la adresa ispitei.

cornel1cornel1

Citește și: Cornel Luchian de la Insula iubirii, revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a emisiunii: „Ei nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și își bat joc de material și de toate lucrurile'

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident”

Citește și: Alain Delon a lăsat în urmă o avere de aproximativ 250 de milioane de euro. Ar fi dorit să-și dezmoștenească băieții, dar legea franceză nu i-a permis / Cum se împart banii între cei trei copii

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: 'Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…'. Ce a făcut după această întâmplare

Cornel Luchian de la Insula iubirii, mesaj controversat despre întâlnirea de la bonfire dintre Cristina Rotaru și Diandra Moga

Cornel Luchian a stârnit controverse după ce a făcut declarații dure în urma întâlnirii de la bonfire dintre Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga. Pe rețelele de socializare, concurentul de la Insula iubirii a criticat-o dur pe Diandra Moga, exprimându-și nemulțumirea față de modul în care aceasta a gestionat interacțiunea cu soția lui Andrei Rotaru.

„A fost jalnic, jale, ceva la care nu mă așteptam! Sincer, părerea mea este că Diandra nu a existat! Înțelegeți? De ce nu a existat? Ea a mers acolo și i-a spus Cristinei toate cuvintele pe care Andrei i le-a zis să le spună. Simplu, Diandra la bonfire-ul cu Cristina a spus doar ceea ce i-a spus Andrei să zică. Ea nu a existat. De când a format un cuplu cu Andrei pe insulă, ea nu a mai existat. Diandra era o versiune feminine a lui Andrei. El a manipulat-o, a înfășurat-o, a făcut-o cadou și așa a rămas. Ea trebuie să meargă la anul la Insula iubirii pentru a se descoperi pe ea', a transmis el într-un live pe care l-a făcut pe platforma TikTok.

Ce au discutat Diandra Moga și Cristina Rotaru la bonfire

La bonfire-ul de la Insula iubirii, Diandra Moga și Cristina Rotaru au vorbit despre Andrei Rotaru și despre faptul că acesta a înșelat-o pe soția lui cu ispita. Disputa dintre cele două a escaladat rapid, iar concurenta a luat imediat decizia de a întrerupe orice comunicare cu Diandra Moga.

„Andrei nu este un om asumat în acest moment. El este un bărbat căsătorit și a început o nouă poveste de dragoste. Puteam ajunge la un numitor comun, nu trebuia să se ajungă aici, să te întâlnească pe tine. Andrei a spus că venim aici pentru o aventură și să trăim o poveste individuală. Eu i-am dovedit respect și loialitate, era bucuros și a spus că ar merge oriunde cu mine în lume, m-ar lăsa în fața a o mie de bărbați și nu s-ar teme o clipă. Cine este posesivul dintre noi doi? Dacă eram posesivă sau geloasă, nu l-aș fi adus aici. Nu am nimic împotriva ta, nu mă pun în calea fericirii soțului meu, păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim. Eu nu mai am nimic de discutat, să vorbească cu tine, Radu', a precizat concurenta.

„Tu nu ai venit aici ca să te duelezi nici cu mine, nici cu el! Ați venit aici ca să înțelegeți aici anumite chestii. Să vă asumați, cel mai important, tot ceea ce se întâmplă. Și dacă a venit poate cu un plan la început, el a fost natural de la început și până în momentul ăsta. Tu dormi cu ochii deschiși, într-o oarecare măsură. Categoric că e și vina lui. Nu a uitat că este un bărbat însurat. Nu te cert! Îi place să își asume cumva rolul acesta de victimă. Doi oameni pot să se iubească suficient de tare, dar să nu existe compatibilitate. Cristina mi se pare că refuză categoric să vadă real între ei și care este motivul pentru care ei nu funcționează. Nu dorește să vadă și să înțeleagă cu ce contribuie ea la incompatibilitatea dintre ei doi', a declarat ispita.

Concurentul de la Insula iubirii, revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a colegilor săi

Cornel Luchian a exprimat cât de nemulțumit este de comentariile lui Florin Ristei și Speak, coprezentatorii emisiunii „Fiertzi pe insulă' de pe YouTube. Concurentul de la Insula iubirii i-a criticat aspru pe cei doi, afirmând că nu contribuie cu nimic semnificativ la emisiune și că se limitează doar la a lua în râs concurenții și materialele prezentate la televizor.

„Ei o iau: „Bă, n-am nimic personal cu ăla’. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic’, a spus concurentul de la Insula iubirii pe TikTok.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton