Cornel Luchian de la Insula iubirii, revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a emisiunii: „Ei nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și își bat joc de material și de toate lucrurile”

 Matei Bianca
.

Cornel Luchian de la Insula iubirii este revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a colegilor săi din emisiunea de la Antena 1. Concurentul de la Insula iubirii a vorbit despre cei doi artiști, deoarece este profund deranjat de emisiunea de pe YouTube a lor, care se numește „Fiertzi pe insulă', unde aceștia vorbesc pe larg despre ce se întâmplă în emisiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Luchian a devenit cunoscut prin participarea la sezonul 8 al emisiunii Insula iubirii de la Antena 1. Concurentul face acum live-uri pe platforma TikTok, iar recent a mărturisit că este deranjat de comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a colegilor săi.

speak9speak9

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii, acuzat că și-a bătut fosta soție și tatăl. Cum se apără concurentul: „Ea îmi cerea divorțul, iar eu nu voiam să accept. În ultimii ani am fost infidel, dar…'

Citește și: Cine este Simona Butură de la Insula iubirii 2024. Și-a cunoscut iubitul pe Instagram și lucrează ca tehnician de unghii

Citește și: Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, recunoaște că este geloasă: „Să fie un respect în relație, să fii un gentleman până la capăt…'

Cornel Luchian de la Insula iubirii, revoltat pe comentariile pe care Florin Ristei și Speak le fac la adresa lui și a colegilor săi

Cornel Luchian și-a exprimat nemulțumirea față de comentariile făcute de Florin Ristei și Speak, coprezentatorii emisiunii „Fiertzi pe insulă' de pe YouTube. Concurentul de la Insula iubirii a criticat dur atitudinea celor doi, susținând că aceștia nu aduc niciun aport real în emisiune și că doar își bat joc de concurenți și de materialul oferit.

„Ei o iau: „Bă, n-am nimic personal cu ăla'. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic', a spus concurentul de la Insula iubirii pe TikTok.

Concurentul de la Insula iubirii: „Ei nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia!'

Cornel Luchian a continuat criticile, afirmând că Florin Ristei și Speak nu contribuie cu nimic la emisiune și că totul le este „oferit pe tavă'. Concurentul de la Insula iubirii este revoltat pe ce aude despre el și colegii lui din emisiunea de la Antena 1.

„Ei, ca coprezentatori ce sunt ei acolo, nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc de material și de toate lucrurile. Simplu, asta e părerea mea despre ei. Mi-aș dori să văd că fac ceva. Nu ceea ce li se oferă. Pentru că li se oferă mult și nu fac nimic. Simplu!', a mai comentat el.

Iustina Luchian și-a dorit să participe la emisiunea Insula iubirii

Cornel Luchian are frumoasa vârstă de 38 de ani și a cunoscut-o pe iubita lui, Iustina Loghin, în vârstă de 26 de ani, atunci când era căsătorit cu fosta soție. Între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, iar ei sunt logodiți. El are patru copii din fosta căsnicie, de care este foarte mândru.

Pe plan profesional, concurentul de la Insula iubirii are un succes răsunător și asta pentru că este antreprenor în domeniul construcțiilor și are o afacere prosperă în România.

Iustina Loghin a fost cea care și-a dorit să participe la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1, deoarece relația lor a trecut prin multe momente delicate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton