Cât a costat rochia pe care Kate Middleton a purtat-o când a anunțat că a terminat chimioterapia. A accesorizat ținuta cu o pereche de cercei care aveau inițialele copiilor săi

 Matei Bianca
.

Kate Middleton a ales o rochie specială atunci când a anunțat că a terminat chimioterapia, iar cancerul este în remisie. Prințesa de Wales a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei care aveau inițialele copiilor săi, dar și o pereche de pantofi sport. Iată cât a costat rochia pe care soția Prințului William a purtat-o atunci, dar și cât a plătit pentru restul articolelor vestimentare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Videoclipul în care Kate Middleton a anunțat că a terminat chimioterapia a captat atenția nu doar prin emoția momentului, ci și prin ținuta elegantă și simplă pe care ea a ales-o. Rochia albă, vaporoasă, cu imprimeuri care au atras ușor atenția, a fost completată de accesorii personalizate și o pereche de pantofi sport.

kate1kate1

Citește și: Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

Citește și: Kate Middleton a primit scrisoare din partea unei mame îndurerate, a cărei fată suferă de o boală grea. Ce răspuns emoționant i-a oferit Prințesa, în plin tratament de cancer: „Îmi pare rău…'

Citește și: Rita Mureșan recunoaște că frumusețea a ajutat-o în carieră. Cât de mult i s-a schimbat viața, după ce a plecat în străinătate ca model: „Eu, o fetiță simplă din Breaza, m-am transformat într-o persoană sofisticată” / EXCLUSIV

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Cât a costat rochia pe care Kate Middleton a purtat-o când a anunțat că a terminat chimioterapia

Kate Middleton și-a surprins fanii cu o apariție memorabilă în momentul în care a împărtășit vestea că a încheiat tratamentul de chimioterapie. Într-un videoclip emoționant, Prințesa de Wales a apărut alături de soțul său, Prințul William, și de cei trei copii ai lor, într-o atmosferă plină de afecțiune, care a fost imediat remarcată de fani.

Cu toate acestea, atenția nu s-a oprit doar asupra interacțiunilor familiale, ci și asupra rochiei alese de Kate Middleton. Aceasta a purtat o rochie albă, lejeră, cu imprimeu delicat, care a cucerit prin simplitatea sa elegantă. Conform protv.ro, rochia a avut un preț de 617 lire sterline, completată de o pereche de cercei personalizați, care erau gravați cu inițialele copiilor, în valoare de 695 de lire sterline.

Pentru a menține ținuta casual și confortabilă, Kate Middleton a optat pentru o pereche de pantofi sport, care au costat 109 lire sterline. În plus, ea a purtat celebrul inel care a devenit simbol de-a lungul anilor.

Prințesa de Wales a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie

Într-un videoclip postat de Palatul Kensington, Kate Middleton a transmis că a terminat cu succes tratamentul de chimioterapie pentru cancer și intenționează să revină treptat la activitățile publice în următoarele luni. Prințesa de Wales a anunțat că boala este în remisie.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi, ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu smerenie, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, odată cu aceasta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de bune. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit. Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer', a precizat Prințesa de Wales.

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer în luna martie

Kate Middleton a primit diagnosticul de cancer în luna martie, după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră la stomac. Cu toate acestea, Palatul Kensington nu a transmis atunci informații suplimentare despre afecțiunea și tratamentul Prințesei de Wales.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton