Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

 Stamen Diana
.

Cristi Borcea a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican, fosta lui soție. Fostul acționar de la Dinamo a făcut mărturisiri neașteptate despre viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre întrebările tăioase pe care le-a primit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, afaceristul a fost întrebat dacă a lovit vreodată vreo femeie. Spre uimirea tuturor, Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican. Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că a fost violent cu fosta lui soție, însă nu când a fost în penitenciar, așa cum s-a zvonit.

Cristi-Borcea-a-bătut-o-pe-Alina-Vidican-2Cristi-Borcea-a-bătut-o-pe-Alina-Vidican-2

Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar', a mărturisit fostul acționar de la Dinamo. Cristi Borcea și Alina Vidican s-au despărțit cu mare scandal, iar femeia a suferit cumplit când a fost părăsită de acesta.

De ce nu au mers căsniciile lui Cristi Borcea

Actualul soț al Valentinei Pelinel a mărturisit că toate căsniciile s-au terminat din cauza lui. Cristi Borcea a mai recunoscut că a fost infidel, deși nu și-ar fi imaginat niciodată să fie într-o astfel de situație.

„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel', a mai declarat Cristi Borcea la emisiunea la care a fost invitat.

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea. 4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor. Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu fostele soții ale lui Cristi Borcea: „Dacă nu aș fi eu, nu s-ar înțelege'

Cristi Borcea a vrut să se sinucidă

Afaceristul a făcut o declarație care a șocat pe toată lumea. Cristi Borcea a recunoscut că a vrut să se sinucidă și că prima sa zi din Penitenciarul Poarta Albă a fost de coșmar, deși în presă se scria că acesta o duce foarte bine.

„Nu am fost regele închisorii. În prima noapte am vrut să iau toată punga cu pastile, pe care le luam de când am pierdut campionatul de Urziceni. Tot ce s-a scris despre condiţiile din penitenciar nu este adevărat. Nu am avut condiţii diferite faţă de orice alt deţinut', a mai spus Borcea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton