Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soția îl acuză că a înșelat-o cu menajera și cere despăgubiri uriașe: "În ultimii ani, am încercat să..."

 Cica Cristina
.

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. În vârstă de 78 de ani, dublul campion mondial la handbal cu naționala României divorțează și a făcut și primele declarații despre separarea de soție, care îl acuză de infidelitate și solicită pensie de întreținere și despăgubiri uriașe. Detalii neașteptate au ieșit la iveală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie și chiar fostul sportiv ar fi cel care a ales să pună punct relației cu Tamara și să pornească pe drumuri diferite. În cererea de divorț ce a fost deja depusă la Tribunalul Beiuș, Cristian Gațu s-ar fi plâns că nu mai suportă cicălelile soției. A făcut și primele delarații despre despărțire, dar versiunea soției pare să fie cu totul alta, căci îl acuză pe fostul handbalist de infidelitate.

cristian-gatu-1cristian-gatu-1

Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie

Potrivit ebihoreanul.ro, Cristian Gațu ar fi fost cel care a intentat divorțul, iar ulterior fostul sportiv a făcut o declarație scurtă, fără să intre în prea multe detalii despre subiect. A solicitat divorțul, dar și „revenirea pârâtei la numele purtat anterior'. Cu toate acestea, Tamara Gațu nu are nicio intenție de a ranunța la numele dobândit în urma căsătoriei.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil', a declarat Cristian Gațu.

Cu toate acestea, soția fostului handabalist, Tamara Gațu îl acuză de infidelitate și chiar a ar fi adus dovezi în acest sens, motiv pentru care a solicitat despăgubiri uriașe, plus o pensie de întreținere.

Citește și: Alexandre Eram împlinește 54 de ani! Ce mesaj i-a transmis Andreea Esca și ce surpriză i-au făcut Alexia și Aris Eram: „Te iubesc…”

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre studenta ucisă la Timișoara, de tânărul Mirel: 'Știa că el nu este în regulă, dar nu s-a gândit că este atât de nebun încât să o și omoare…” Sfaturile ei pentru femeile cu iubiți geloși / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Orlando Andreas, fiul lui Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite. Are 18 ani și este pasionat de gastronomie și fotbal

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe soția lui, Elwira, și ce spune despre al patrulea copil: „Numele de băiat încă îl avem pregătit, este ales…'. De ce s-au mutat din București / EXCLUSIV

Soția îl acuză de infidelitate pe Cristian Gațu

Cristian și Tamara Gațu sunt separați. Mai mult, după ce și-au vândut locuința din Corbeanca, el a rămas în Capitală, în timp ce fosta lui parteneră s-a mutat în Beiuș. Cu toate că fostul sportiv susține că au existat eforturi, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-și salva căsnicia, Tamara susține că soțul ei s-ar fi mutat deja cu o femeie de 53 de ani, care a fost și ea citată la rîndul ei în procesul de divorț. La proces, ar fi jurat cu mâna pe Bilblie că e doar menajera lui Cristian Gațu, dar avocatul Tamarei a prezentat și dovezi în acest sens, mai exact niste fotografii în care Cristian Gațu și femeia se țineau de mână, în oraș.

Mai mult, femeia care suține că e doar o simplă menajeră și nu are nicio legătură cu fostul sportiv nu și-a schimbat declarația nici când a văzut imaginile. „Îl ţin de mână să nu cadă”, a precizat ea.

Soția lui Cristian Gațu cere daune uriașe

Astfel, după toate acestea Tamara Gaţu îi solicită lui Cristian Gațu daune morale de 500.000 lei și o pensie de întreţinere de 5.000 lei pe lună, notează gsp.ro.

La rândul lui, Cristian Gațu spune că nu mai are nimic de împărtțit cu fosta parteneră, dat fiind că deja s-au împărțit banii obținuți din vânzarea imobilului din Corbeanca, iar Tamara ar fi primit deja și una dintre cele două mașini ale cuplului. Fosta parteneră, în schimb, mai solicită jumătate din valoarea apartamentului din Capitală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton