Cristian Gațu mărturisește că nu are de unde să-i dea bani fostei soții, după ce a cerut despăgubiri de 500.000 de lei: „De unde să-i dau? În instanţă am făcut eu apel, a făcut şi ea, urmează să…”

.

Cristian Gațu, fostul mare handbalist român, trece printr-un divorț dificil. Fosta lui soție, Tamara, l-a acuzat că a înșelat-o cu menajera și a cerut despăgubiri. Acum, sportivul a mărturisit că nu are de unde să-i dea fostei sale partenere de viață suma de 500.000 de lei. Procesul continuă și acum în instanță, iar ambele părți au făcut apel la deciziile precedente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

În luna martie a acestui an s-a aflat că Tamara și Cristian Gațu divorțează, după o căsnicie frumoasă de 53 de ani. Fosta lui parteneră de viață, Tamara, l-a acuzat că a înșelat-o cu menajera și i-a cerut desbăgubiri în valoare de 500.000 de lei. Cei doi sunt în plin proces de divorț, iar scandalul continuă și în prezent, la opt luni de când s-au separat.

cristian-gatu3cristian-gatu3

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț al lui Cristian Gațu, după acuzațiile de infidelitate: „Mi-am ales cu mâna mea soarta”. Cum vrea fostul sportiv să împartă averea și ce pretenții are soția

Citește și: Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soția îl acuză că a înșelat-o cu menajera și cere despăgubiri uriașe: „În ultimii ani, am încercat să…”

Citește și: Cum arată mormântul lui Nicu Covaci, la două luni de la moartea artistului: „Încă un semn de la Nicu…'

Citește și: Candidaţii la Preşedinţia României, prezenți la Iași, la slujba de Sfânta Parascheva. Ce mesaje au transmis Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Elena Lasconi, Nicolae Ciucă și George Simion

Cristian Gațu mărturisește că nu are de unde să-i dea bani fostei soții, după ce a cerut despăgubiri de 500.000 lei

Cristian Gațu se confruntă cu o situație delicată în timpul divorțului de soția lui, care a cerut despăgubiri în valoare de 500.000 de lei. Fostul mare handbalist a recunoscut că nu are resursele financiare necesare pentru a plăti această sumă.

Procesul este încă în desfășurare, iar ambele părți au contestat deciziile instanței. Cei doi se află acum în plin proces de divorț, după ce Tamara l-a acuzat că a înșelat-o cu menajera.

„Da, atât vrea (n.r.: 500.000 de lei). Dar de unde să-i dau eu? În instanţă am făcut eu apel, a făcut şi ea apel, urmează să se judece…', a declarat sportivul pentru cancan.ro.

Soția fostului handbalist, Tamara, îl acuză că a înșelat-o cu menajera

Soția lui Cristian Gațu, Tamara, l-a acuzat pe fostul handbalist de infidelitate, susținând că acesta s-a mutat cu o femeie mult mai tânără decât el, despre care se spune că ar fi fost menajera lor.

Problemele ar fi început în anul 2020, când sportivul a suferit un atac vascular cerebral. După externare, el nu a mai putut face față tensiunilor și certurilor tot mai dese cu partenera lui de viață.

În prezent, Tamara cere despăgubiri în valoare de 500.000 de lei pentru daune morale, alături de o pensie lunară de 5.000 de lei, iar disputa dintre cei doi continuă și acum în instanță.

Cristian și Tamara Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie

În luna martie s-a aflat că Tamara și Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Chiar fostul jucător de handbal ar fi fost cel care a ales să pună punct relației cu partenera lui de viață și să pornească pe drumuri diferite. Cererea de divorț a fost depusă de sportiv la Tribunalul Beiuș.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil', a declarat Cristian Gațu, conform ebihoreanul.ro.

Acum, însă, fosta lui soție îl acuză de infidelitate și solicită pensie de întreținere și despăgubiri uriașe. El ar fi înșelat-o cu menajera.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton