Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: "Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea...". Ce a replicat artista

 Oana Pantazi
.

Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica lui. Jurnalistul s-a arătat deranjat de faptul că artista a dezamăgit-o pe Anais, o copilă de doar 7 ani și a reacționat cu duritate. Iată ce a replicat interpreta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Incidentul s-a petrecut pe litoral, la un hotel de lux din Mamaia Nord, unde Anca Țurcașiu susținea un program artistic. Anais, fiica jurnalistului, a dorit să facă o poză cu vedeta, însă aceasta a refuzat-o, spre dezamăgirea copilei. Cristian Sabbagh a reacționat dur după acest refuz, transmițând un mesaj extrem de acid pe Facebook.

141710439_2950454438532701_3305024495881242164_n141710439_2950454438532701_3305024495881242164_n

Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica lui

În fiecare vară artiștii își mută sediul central pe litoral, unde au contracte cu diverse resorturi, unde susțin în fiecare seară program artistic. Este și cazul Ancăi Țurcașiu, care de ani buni cântă pe litoral, în hoteluri cu ștaif. Recent, fiica lui Cristian Sabbagh, aflată în vacanță în Mamaia Nord cu tatăl ei, a întâlnit-o pe artistă la hotelul unde erau cazați și a rugat-o să facă o fotografie cu ea. Din păcate însă, Anais s-a lovit de un refuz din partea Ancăi Țurcașiu, lucru care l-a deranjat foarte tare pe jurnalist.

Citește și: De ce e supărată mama Biancăi Drăgușanu pe Dan Capatos: „Îl iubea foarte mult. Pentru că suntem vecini…’ / Acum 10 ani, prezentatorul TV și blondina au fost colegi de emisiune

Citește și: Catinca Roman a publicat o fotografie rară cu tatăl fiicei ei, Calina: „Reuniune…’. Cum i-a surprins / S-a despărțit de Petre Dumitrescu în urmă cu mai bine de 20 de ani

„Fiica mea a vrut să-și facă o poză cu Anca Țurcașiu, care lucra la același hotel unde ne-am cazat. A refuzat-o, spunând că are treabă! Fiica mea are milioane de vizualizări și zeci de mii de distribuiri la o singură postare la doar 7 ani. Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea a refuzat-o denotă faptul că faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă', a scris Christian Sabbagh pe contul său de Facebook.

Ulterior, jurnalistul a șters postarea în care o făcea cu ou și uc oțet pe Anca Țurcașiu în mediul online.

Cum a reacționat Anca Țurcașiu după mesajul acid al lui Cristian Sabbagh

La scurt timp după reacția acidă a lui Cristian Sabbagh, internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii i-au luat apărarea Ancăi Țurcașiu, alții au comentat că gestul ei nu a fost unul potrivit față de un copil care nu și-a dorit decât să facă o poză cu artista. Fără să dea nume, Anca Țurcașiu a scris un mesaj pacifist pe Facebook, sugerând că nu are de gând să dea curs unui scandal.

„Să aveți o seară minunată! Să ne bucurăm de lucrurile care nu se cumpără cu bani! Ca de exemplu, un apus spectaculos! Eu continui să trăiesc frumos, imună la răutatea sau invidia oamenilor, continui să-mi trăiesc viața liniștită, senină, știind că singurul scop al meu este să fiu un om mai bun în fiecare zi.

Cine mă cunoaște știe cum sunt. Restul… e cancan…. Nu răspund niciodată răutăților sau oamenilor care adresează cuvinte rele la adresa mea….', a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton