Cristina Cioran a pierdut banii economisiți pentru un apartament, în relația cu Alex Dobrescu: "Nu a pus niciun ban înapoi, din banii luați din casă, așa cum promisese. Eu am rămas cu datoriile lui făcute prin cluburi"

 Cica Cristina
.

Cristina Cioran a pierdut banii economisiți pentru un apartament, în relația cu Alex Dobrescu. Actrița a povestit de-a lungul timpului că a trecut prin multe în relația cu tatăl fiicei sale, motiv pentru care în cele din urmă a cerut și ordin de restricție împotriva sa. Acum a povestit că nu doar a cheltuit foarte mulți bani, ci a rămas și cu datorii dupp relația cu Alex Dobrescu, pe care acesta din urmă le-ar fi făcut prin cluburi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a început cu ceva timp în urmă seria dezvăluirilor despre ce s-a întâmplat în relația cu Alex Dobrescu, iar acum a ieșit la iveală un alt detaliu neștiut până acum. Actrița a povestit că i-a dat banii pe care îi economisise pentru un apartament fostului ei partener pentru a-i investi într-un magazin de haine și se pare că aceștia nu doar că s-au dus pe apa sâmbetei, dar ea a rămas și cu datorii după depărțire.

cioran-1-2cioran-1-2

Cristina Cioran a pierdut banii economisiți pentru un apartament, în relația cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran nu se ascunde după deget și povestește cum a rămas fără banii pe care îi strânsese pentru achiziționarea unui apartament și pe care i-a investit până la urmă în afacerea tatălui fiicei sale,

„Văd că el se laudă că a pierdut 150.000 de euro. Investiția pentru cel de-al doilea magazin a reprezentat banii mei strânși pentru apartament. Am dorit sa dezvoltam o afacere care mergea foarte bine. Dar nu a mai mers. Din păcate, Alex nu s-a mai ocupat. Iar acum, când a încasat pe niște comenzi, nu a pus niciun ban înapoi, din banii luați din casă, așa cum promisese', a declarat Cristina Cioran pentru cancan.ro.

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore'

Citește și: Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni” / S-a scris că au fost împreună în 1999

Cristina Cioran a rămas cu datorii după relația cu Alex Dobrescu

Mai mult, nu doar că Alex Dobrescu nu s-ar mai fi ocupat de afacere și nici nu ar mai fi dat înapoi banii pe care îi promisese, dar Cristina Cioran îl acuză că ar fi făcut o serie de datorii prin cluburi, care ar fi rămas tot în contul ei, dat fiind că s-a îndatorat pentru a le plăti.

„Eu am rămas cu datoriile, pentru că în ultimul timp asta s-a întâmplat, m-am îndatorat pentru că avea de plătit multe chestii. Datorii făcute prin cluburi', a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran: „Pe el l-au dat afară pentru că făcea scandaluri cu poliția”

Cristina Cioran a mai povestit motivele pentru care Alex Dobrescu a fost dat afară din Floreasca și de ce l-a primit, când nu avea unde să se ducă.

„Pe el l-au dat afară pentru că făcea scandaluri cu poliția. Dar nu cu jandarmii, ci cu avocatul și executor care a schimbat yala! Deci el are un istoric mai vechi in scandaluri. L-a dat afară din Floreasca și pentru că nu a mai plătit. De aceia l-am primit aici, pentru că nu avea unde să se ducă.  Își revenise, redevenise om, se spălase și se curățase de ceea ce face acum', a mai povestit ea.

Cristina Cioran: „Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută”

Actrița mai susține că în ciuda ordinului de restricție Alex Dobrescu încă ă mai caută și o mai jignește, însă bunăstarea micuței lor, Ema, e pe primul loc.

„Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament dupa ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit!', a conchis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton