Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru fetiță: ”Abia aștept să te țin în brațe”

 Stamen Diana
.

Cristina Cioran a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa. Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, viitoarea mămică nu mai are răbdare să-și strângă bebelușul la piept. Vedeta și-a dorit un nume scurt și frumos pentru fiica sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Cioran anunța sexul bebelușului și tot atunci spunea că și-ar dori un nume scurt pentru fetița ei. Viitoarea mămică nu a mai avut răbdare și a dezvăluit cum o va chema pe micuța pe care o poartă în pântece.

Cristina-Cioran-însărcinatăCristina-Cioran-însărcinată

Cristina Cioran a postat un mesaj în care anunțată că a ales nume pentru fetiță, iar pe fiica ei o va chema Ema. 'Draga mea EMA, abia aștept să te țin în brațe', a scris Cristina Cioran pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești'

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele legate de sarcină. „Grețuri, rău de mișcare, am indicații de…'

Citește și: Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Poliția a venit acasă la artistă

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan: „Eram într-o seară…'

Cristina Cioran a stat cu teamă să nu piardă sarcina

Însărcinată la aproape 44 de ani, Cristina Cioran a avut emoții mari în primul trimestru și s-a temut să nu piardă copilul pe care și-l dorește atât de mult. Actrița știa că pentru una din patru femei există riscul să piardă sarcina și se ruga tot timpul să nu fie ea cea cu probleme.

Cristina Cioran a mărturisit că i-a fost foarte teamă în primele săptămâni de sarcină, atunci când există cel mai mare risc de a pierde copilul. Din fericire, a trecut acea perioadă riscantă și totul este bine până acum.

‘Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare.’, a mai spus Cristina Cioran.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton