Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, după ce anunțase că se căsătorește cu actuala iubită: "Nu înțeleg ce este în mintea lui. Cum s-a gândit el că..."

 Cica Cristina
.

Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, după ce anunțase că se căsătorește cu actuala iubită. Actrița, care recent a anunțat că iubește iarăși și are un nou partener, care este și ca un tată pentru fiica ei, spune că nu se pune problema să revină în brațele lui Alex Dobrescu, mai ales după scandalurile care au fost între ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a anunțat recent că lucrurile s-au așezat în viața ei, după seria de scandaluri pe care le-a avut cu Alex Dobrescu. Mai mult, actrița spunea chiar că ia în calcul să se mute din România și să înceapă o nouă viață, alături de cel care a devenit ca un tată pentru fiica ei. Răsturnare de situație acum, după ce Alex Dobrescu ar căuta să se împace cu ea.

cioran-iubit-1cioran-iubit-1

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea și scandalurile cu Alex Dobrescu: „E mult mai tânăr decât mine. Cât de curând ne vom muta din România”/ Cum se înțelege cu fetița ei, Ema

Citește și: Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu, fostul ei iubit, face totul ca să o defăimeze: „Am muncit o viață ca să îmi creez o carieră și se duce de râpă” / A obținut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Valerie Lungu s-a împăcat cu mama ei, după ce a dat-o afară din casă și nu și-au vorbit multă vreme. Artista a participat la aniversarea fiicei sale: „Scumpa mea copilă, ești cadoul vieții mele”

Citește și: Florin Piersic rămâne în continuare internat la ATI. Medicul Adrian Marinescu: „Mi-a zis: vreau să ajung mai repede pe scenă și…'

Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea

Cristina Cioran susține că nici nu ia în calcul posibilitatea de a se împăca cu Alex Dobrescu, mai ales după tot ce s-a întâmplat între ei. Mai mult, actrița susține că toate certurile dintre ei nu au făcut altceva decât să șteargă toate momentele frumoase care au fost, la un moment dat între ei. Numai fiica lor, Ema, rămâne partea cea mai bună a relației lor.

„Alex acum tot încearcă să se împace. Deodată vorbește de dragoste, nu am înțeles de ce, nu înțeleg ce este în mintea lui. Cum s-a gândit el că după tot ce s-a întâmplat ar mai exista o urmă de împăcare. Nu, nu înțeleg! Eu știu că în dragoste te gândești foarte mult la celălalt, să nu îi rănești sentimentele, cum să nu îl faci să sufere, adică mă gândesc că așa este în dragoste, cel puțin așa este din punctul meu de vedere.

Faptul că acum caută împăcare cu mine și îmi vorbește despre sentimente puternice și așa mai departe, nu reprezintă pentru mine nimic, pentru că tot ce s-a întâmplat a fost atât de urât încât a șters orice lucru bun, orice parte bună care ar fi fost între noi, în afară de existența Emei„, a spus Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

Cristina Cioran: „Sunt liniștită acum”

Cristina Cioran a ținut să precizeze că nu mai vrea să repete greșelile din trecut și va fi mai discretă cu noua relație, astfel că va evita să vorbească despre noul iubit, care nici nu își dorește să fie în atenția presei.

„Am decis că voi vorbi mult mai puțin decât ultima oară, pentru că ai văzut și tu câte s-au întâmplat. Așadar, voi păstra pentru mine detaliile despre noua mea relație pentru că este mai bine și mai sănătos. Nici el nu este dornic să apară în presă, mai ales după linșajul acesta la care am fost eu supusă. Important este că sunt liniștită acum, că Ema este bine. Important este că trebuie să ne trăim viața mai departe și să încercăm, nu știu, să depășim momentele grele”, a mai povestit Cristina Cioran.

Alex Dobrescu anunțase că se căsătorește cu noua iubită

Alex Dobrescu anunțase recent că are planuri mari cu noua iubită. Preciza chiar că își dorește din tot sufletul să-i devină soție.

„Urmează să mă căsătoresc în scurt timp cu o fată superbă, care nu-mi face capul mare. Este o fată tânără de 25 de ani, o cheamă Violeta Andrei, îmi doresc din tot sufletul să fie soția mea. Am mers la un restaurant, am vorbit, mi-a zis că ar vrea să facă un copil care să fie crescut doar de mine. Ea m-a înțeles rapid, mai ales că mă trag dintr-o familie bună și mi-a zis că dacă îi cumpăr un inel de 50.000 € cu un diamant roz o să mă ia de bărbat. Nu e ca cea de dinainte, e clar pe interes, dar și diferențele de 15 ani, așa că mă bucur”, povestea Alex Dobrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton