Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat! Ispita de la Insula iubirii a convins-o pe concurentă să renunțe la verighetă: „Îmi place de el! Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!”

 Matei Bianca
.

Ediția din data de 20 august 2024 a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1 a adus emoții mari pentru telespectatori. Cristina Rotaru și Eric Berinde nu s-au mai abținut din a fi romantici și s-au sărutat! Ispita a convins-o pe concurentă să renunțe la verighetă, iar apoi și-au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi au avut parte de momente speciale și s-au bucurat de tot ceea ce au trăit unul în compania celuilalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În ultima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat! Ispita a discutat cu concurenta și a convins-o să renunțe la verighetă, iar apoi cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor.

eric1eric1

Citește și: Cum a reacționat Cristina Rotaru după ce lui Andrei i-a căzut un prezervativ din buzunar, la Insula Iubirii: „Mă doare să văd ceea ce trăiește el și câtă nonșalanță afișează”

Citește și: Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!'

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Citește și: De ce Jean de la Craiova nu și-a dorit să dea Bacalaureatul: „Ai carte, ai parte! N-ai carte, ai două părți! Trebuia să ai serviciu ca să cânți pe timpul lui Ceaușescu. Te lua de pe stradă…'

Cristina Rotaru și Eric Berinde s-au sărutat

Cristina Rotaru a făcut un pas neașteptat la Insula iubirii! Ea s-a lăsat prinsă în sentimentele pe care le are pentru Eric Berinde. Într-un moment de vulnerabilitate, cei doi s-au sărutat, după ce partenera de viață a lui Andrei Rotaru a renunțat la verighetă, un gest simbolic care arată că vrea să se distanțeze de relația pe care o are cu soțul ei.

Concurenta a recunoscut că, deși încă îl iubește pe soțul ei, Andrei Rotaru, a început să aibă sentimente din ce în ce mai puternice pentru ispită.

„Eu vreau să fiu super sinceră, super asumată cu tot ce se întâmplă aici. Nici eu nu mă recunosc. Da, îl iubesc pe Andrei, da, îl plac pe Eric și îmi este din ce în ce mai drag de el. Simt o stare de fericire lângă el, ceea ce nu e rău', a spus concurenta de la Insula iubirii la testimoniale.

Concurenta de la Insula iubirii a făcut mărturisiri, după ce s-a sărutat cu ispita

Cristina Rotaru a făcut câteva mărturisiri, după ce s-a sărutat cu Eric Berinde. Concurenta de la Insula iubirii a mărturisit că a făcut exact ceea ce a simțit la acel moment și nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, deoarece ar sentimente pentru el.

„Eram amândoi, ca de obicei, puțin euforici. Cred că de acolo și curajul să ne sărutăm. Da, el (n.r.: a inițiat sărutul). Eram rușinată, dar bine că era întuneric (n.r.: râde). Mi-a plăcut de el! Îmi place de el! Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret! Eu sunt un om asumat, de asta am zis să îl pup și afară… să știe că nu pot să trăiesc cu sentimentul ăsta de vinovăție, că mă ascund… Nu îmi place', a mai adăugat ea.

Cristina Rotaru a renunțat la verighetă

Dar asta nu este tot ce s-a întâmplat în ediția trecută a emisiunii Insula iubirii! Înainte de a se săruta și a fi romantici, Eric Berinde a convins-o pe Cristina Rotaru să renunțe la verighetă. Ispita a vrut să facă în așa fel încât concurenta să nu mai poarte inelul pe care îl are de când s-a căsătorit cu soțul ei, Andrei Rotaru.

Sursa foto: Instagram/ Facebook/ YouTube/ Spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton