Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, replici acide la Insula iubirii. Ce și-au reproșat, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui: „Eu nu mai am nimic de discutat! Să vorbească cu tine, Radu”

 Matei Bianca
.

Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga sunt într-un conflict de proporții, astfel că cele două și-au spus replici acide la Insula iubirii. Concurenta și ispita și-au reproșat anumite lucruri în emisiunea de la Antena 1, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui. Iată ce discuții au purtat Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga în reality show-ul apreciat de multe persoane!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga și-au spus replici acide la Insula iubirii. Ce și-au reproșat cele două în emisiune, după ce Andrei Rotaru a înșelat-o pe soția lui cu ispita.

cristina1cristina1

Citește și: Mama Cristinei Rotaru susține că Andrei Rotaru i-a distrus viața fiicei sale și a povestit ce s-a întâmplat după Insula Iubirii: „E sub influența și manipularea fostului soț; e nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător…'

Citește și: Andrei Rotaru și Diandra, ceartă aprinsă la Insula Iubirii: „Mi-a lăsat un gust amar și greu de digerat reacția lui…'. Ce i-a căzut din buzunar concurentului indică stadiul relației cu ispita

Citește și: Sora cea mică a Lidiei Buble, Lorena, s-a căsătorit! Ce sfat i-a dat artista: „E din propria experiență, foarte important! În viață, tu și bărbatul tău…' / Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ce gest emoționant face Eva Zaharescu de ani buni pentru mama ei, Andreea Berecleanu: „De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Știu mereu că este de la ea…'

Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, replici acide la Insula iubirii

Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga și-au spus replici acide la Insula iubirii. În ediția care va avea loc luni, pe data de 12 august 2024, de la ora 20:30, cele două se vor întâlni la bonfire și vor purta o ultimă discuție în emisiune.

Concurenta a precizat faptul că nu-și dorește să vorbească cu femeia cu care soțul ei, Andrei Rotaru, a înșelat-o.

„Trebuia să vină o femeie și să îmi spună problemele dintre mine și soțul meu? (…) Nu ești în măsură să mă cerți că nu ești mama mea… Eu nu mai am nimic de discutat! Să vorbească cu tine, Radu', i-a spus concurenta ispite în emisiune.

„O căsnicie, din punctul meu de vedere, sortită eșecului…', a declarat Diandra Moga.

Andrei și Cristina Rotaru s-au despărțit

Andrei și Cristina Rotaru s-au despărțit! După ce concurenta a văzut imaginile cu soțul ei și ispita Diandra Moga, aceasta s-a enervat foarte tare și a decis că este momentul să pună punct relației de 10 ani cu partenerul ei de viață.

Chiar și mama concurentei de la Insula Iubirii a mărturisit, într-o postare de pe rețelele de socializare, că cei doi au divorțat după terminarea filmărilor emisiunii de la Antena 1.

Cine este Diandra Moga, ispita de la Insula iubirii

Diandra Moga este o tânăra în vârstă de 27 de ani. Ea este o antreprenoare de succes, care și-a creat propriul brand de haine. Pasionată de modă, Diandra Moga a reușit să își transforme hobby-ul într-o afacere prosperă.

Deși cariera sa se află pe o pantă ascendentă, viața amoroasă nu a fost la fel de fericită pentru ea. Ispita de la Insula iubirii a dezvăluit că a avut o relație lungă care s-a încheiat dezamăgitor. Fostul ei partener de viață s-a dovedit a fi posesiv și gelos, motiv pentru care au decis să se despartă. Această experiență a învățat-o să se aprecieze mai mult și să își acorde prioritate fericirii sale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton