Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!”

 Matei Bianca
.

Cristina Rotaru nu s-a mai putut abține, după ce a fost criticată de urmăritorii ei cu ce a făcut în emisiunea de la Antena 1, iar ea a răbufnit. Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în acest reality show. Soția lui Andrei Rotaru a spus lucrurilor pe nume, după ultima ediție a emisiunii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune. Ea este revoltată din cauza faptului că urmăritorii o critică pentru comportamentul ei din reality show.

eric1eric1

Citește și: Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!'

Citește și: Conflict între Diandra Moga și Cristina Rotaru, la Insula iubirii! „Păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim. Eu nu mai am nimic de discutat' / Concurenta a refuzat să mai vorbească cu ispita

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

Citește și: Anca Țurcașiu confirmă noua relație și a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată”

Cristina Rotaru a răbufnit și a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune

Cristina Rotaru a reacționat dur pe rețelele de socializare, după difuzarea unor imagini care au stârnit numeroase speculații. Se pare că aceasta ar fi fost surprinsă sărutându-se cu Eric Berinde, iar criticile nu au întârziat să apară.

Concurenta de la Insula iubirii a ținut să clarifice anumite aspecte și să răspundă valului de comentarii și acuzații care i-au fost aduse.

„Nu am intervenit niciodată să comentez fie că veneau acuzații, păreri, judecăți, laude și așa mai departe! Vă voi lămuri un singur lucru, mama mea este îndurerată și nu joacă un rol și este penibil ce faceți dumneavoastră în necunoștință de cauză', a transmis soția lui Andrei Rotaru pe Instagram.

Concurenta de la Insula iubirii: „Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă'

În mesajul publicat pe rețelele de socializare, Cristina Rotaru a mai adăugat faptul că emisiunea a fost filmată cu cinci luni în urmă, iar multe dintre detaliile pe care le-a văzut acum îi provoacă multă durere și suferință.

Concurenta de la Insula iubirii a subliniat că nu dorește să alimenteze speculațiile și că toate lucrurile vor fi clarificate „la timpul lor', deoarece are un contract cu Antena 1 pe care trebuie să-l respecte.

„Apoi, show-ul a fost filmat cu 5 luni în urmă, eu asist ca și voi la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare, dar acum văd detalii în amănunt! Am fost sub soc și mi-au scăpat multe, duc o luptă în mine și nu o sa vin să vă spun vouă cum decurge viața mea în acest moment și de ce apar imagini contradictorii, sunt sub contract, toate la timpul lor. Dar să știți că voi toți, inclusiv dumneavoastră, răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă! Vă mai spun atât, vad ca și voi tot ce s-a petrecut, sunt trează, nu mai „dorm cu ochii deschiși' dar ar mai fi multe de spus, toate la timpul lor cum spuneam! Numai bine și frumos oameni buni! Eu asta caut, binele și pacea!', a mai completat ea.

Cristina Rotaru a dezvăluit secrete din producția emisiunii Insula Iubirii

În urmă cu câteva zile, Cristina Rotaru a mai transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Soția lui Andrei Rotaru a dezvăluit secrete din producția emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1. Ea a precizat că asistă la evenimente ca un simplu telespectator.

„Eu i-am trimis inimioară lui Andrei (n.r. – soțul ei) după ce mi-a făcut cu mâna. Știu montajele pe care le vedeți voi! Când se pupau, eu nu eram acolo, ci doar jucau un joc cu ochelari și căști. Producția trage multe cadre până se ajunge la un rezultat final, iar emisiunea a durat patru luni de la filmare până să ajungă pe post. Și toate testimonialele mele în legătură cu ce trăiam nu erau în concordanță cu imaginile atașate cu cei doi în paralel. Nu sunt atât de lipsită de orgoliu încât să nu știu să renunț. Asist și eu ca voi, ca telespectator la ce se difuzează.

Dacă veți fi atenți veți vedea câte imagini și ce secvențe mi s-au prezentat mie, personal (pe tabletă doar bonfierele și odată la petrecerea full moon party). Fiți atenți la detalii în general. Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji în această privință. În rest, totul de ordin senzațional', a scris aceasta pe Instagram.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton