Cristina Spătar e pro operații estetice: "Să fie de bun simț. Jennifer Lopez, de exemplu, tot timpul își face câte ceva, însă arată foarte natural. Și atunci, de ce nu"/ Ce intervenție vrea să-și facă

.

Cristina Spătar susține că e pro operații estetice, însă a explicat că intervențiile nu ar trebui să fie exagerate, ci să fie unele de „bun simț”. Mai mult, artista supranumită regina R&B oferă exemple de artiste de peste ocean, care au apelat la operații estetice, însă arată foarte natural, Jennifer Lopez numărându-se printre starurile care au procedat astfel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristina Spătar are o carieră de succes și de-a lungul timpului și-a câștigat titulatura de Regina R&B. A debutat în muzică în cadrul festivalului din Mamaia în urmă cu 33 de ani și s-a numărat la acel moment printre cei opt câștigători din 400 de participanti. Perfecționistă din fire, vedeta a trecut de-a lungul timpului pragul medicilor esteticieni și nu spune NU operațiilor estetice nici în viitor, când va fi nevoie.

cristina-spatar-8cristina-spatar-8

Cristina Spătar e pro operații estetice

Cristina Spătar nu se ascunde după deget și spune că atunci când va considera că e necesar va apela la chirurgia estetică, dar artista are o regulă de la care nu vrea sub nicio formă să se abată, și anume ca intervențiile să fie de bun simț.

„O să fac tot, tot ce cred eu de cuviință, când o să vină vremea. Da, sunt pro operații estetice, însă totul trebuie făcut de bun simț, așa trebuie. Noi ne uităm întodeauna la artistele de peste ocean, de exemplu Jennifer Lopez, tot timpul își face câte ceva, însă arată foarte natural. Și atunci, de ce nu. Dacă se poate să faci lucrurile de așa manieră încât să fie de bun simț.”, a spus Cristina Spatar, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum a rămas Cristina Spătar însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate avea copii: „I-am făcut prin 8 sau 9 fertilizări in vitro. Nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dorință refuză să-i îndeplinească Cristina Spătar soțului ei, Vicențiu Mocanu: „Bărbații spun multe lucruri când sunt îndrăgostiți. Sper să…'

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, am mereu în minte…” Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce a rămas Adriana Bamuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: „Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”

Cristina Spătar: „Am să încep cu ce o să fie nevoie”

Cristina Spătar nu se ferește de bisturiu și nu exclude anumite intervenții la nivelul feței. Întrebată ce părere are despre subiect soțul ei, Vicențiu Mocanu, artista a mărturisit că el o vede și îi spune mereu, că este frumoasă.

„Am să încep cu ce o să fie nevoie. Grăsimile nu le scoatem, nu am voie, facem sport pentru asta. Când o să îmi cadă fața de tot, atunci voi interveni. Soțul meu îmi spune mereu că sunt cea mai frumoasă.”, a mai spus artista.

Ce intervenții estetice are Cristina Spătar

Cristina Spătar povestea în 2006, că şi-a făcut o rinoplastie în Italia, pentru care a scos din buzunar aproximativ 8.000 de euro. Vedeta sublinia atunci că o deviaţie de sept a trimis-o la medicul estetician şi nu neapărat un simplu moft: 

„Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar daca te atinge cineva. De cate ori îmi vedeam filmarile, aveam impresia ca am nasul într-o parte. Am scapat de o obsesie, spunea Cristina, arătându-se extrem de încântată de rezultat.

De-a lungul anilor, Cristina Spătar a bifat şi o liposucţie și a scos grăsimea de unde n-a reuşit să o dea jos cu ajutorul sportului. Apoi, și-a injecatat grăsimea de pe talie și aripioare în fese.

'Fiecare are un complex al ei, făceam sport și lucram posteriorul, însă niciodată n-am obținut același rezultat ca acum. Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte.', spunea ea atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton