Cristina Spătar lasă scena pentru televiziune. Este în negocieri pentru o nouă emisiune "Duminica în familie"

 Cica Cristina
.

Cristina Spătar vizează o schimbare de carieră, după mulți ani petrecuți pe scenă. Artista ar fi în negocieri pentru o emisiune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Regina R&B' lasă scena pentru platoul unei emisiuni? Dat fiind că în muzică lucrurile nu mai merg atât de bine în plan financiar, pe fondul pendemiei de coronavirus, vedetele încep să se reprofileze. Este și cazul Cristinei Spătar, care ar fi în negocieri pentru o emisiune.

Ar fi vorba despre un format asemănător cu Duminica în familie de pe vremuri, prezentată de Mihaela Rădulescu.

Citește și: Elena Ionescu a semnat cu Antena 1.La ce emisiune va putea fi văzută artista

„Cristina a făcut deja niște filmări și dorește să facă o emisiune în stilul cum era pe vremuri, prin anii 2000- 2005, «Duminica în familie» de la Antena 1, emisiune foarte populară pe atunci, în care erau invitate multe vedete, în care toată lumea se simțea bine, emisiune care însă gravita în jurul simpaticei ei prezentatoare, Mihaela Rădulescu', au menționat surse apropiate artistei pentru Cancan.ro.

Mihaela Rădulescu nu mai pare interesată să se reapuce de o emisiune similară, astfel că solista s-ar fi gândit să se lase inspirată de vechiul show pentru a da naștere unei noi emisiuni. Se pare, însă, că i-ar fi scăpat din vedere anumite detalii.

Citește și: Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil:'N-am făcut operație'

„Ceea ce nu știe Cristina este că în spatele Mihaelei era o echipă imensă de profesoniști din Antena 1. Ideea de a face singură sau împreună cu doar câteva persoane un astfel de show este de la început sortită eșecului, sau semi-eșecului', au mai menționat aceleași surse.

Proiectul Cristinei Spătar, difuzat din toamnă

Se pare că artista ar fi în negocieri cu mai multe televiziuni de nișă, cu toate că ar fi vizat trusturi mari, precum PRO TV sau Antena 1. Se pare totuși că proiectul vedetei va fi difuzat începând din toamnă.

Citește și: S-a aflat cine este concurentul-surpriză de la Ferma – orășeni versus săteni.Ce rol va juca în competiție

„Din păcate, nu este dorită de nicio televiziune mare pentru că, în afară de avantajul de a arăta foarte bine pe sticlă datorită operațiilor ei estetice, ea nu face rating. Cu toate acestea, datorită farmecului personal și determinării sale, Cristina se pare că va semna în curând cu o televiziune de nișă, care îi va difuza proiectul începând din această toamnă'.

Cristina-Spatar-1Cristina-Spatar-1

Sursa foto: Facebook, Instagran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton