Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Damian Drăghici. Cum se înțeleg cei doi: „Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa”

 Matei Bianca
.

Cristina Stroe și Damian Drăghici trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. În cadrul unui interviu emoționant, actrița a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și artist. Dar asta nu este tot! Vedeta a explicat și câteva detalii din relația lor, dar a vorbit și despre cum se înțeleg.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și partenerul ei de viață, Damian Drăghici. Cum se înțeleg cei doi și cum este relația lor de iubire.

damian8damian8

Citește și: Cum este Damian Drăghici ca tată, la 54 de ani. Iubita lui, Cristina Stroe, l-a dat de gol: „Nu am cum să suplinesc lipsa fizică a lui, dar…'

Citește și: Cristina Stroe, soția lui Damian Drăghici, a apărut în Vogue Italia cu una dintre pozele realizate pe platourile de filmare pentru clipul noii sale piese „Dă și tu din”: „Eu nu mă mai gândesc dacă mă place sau nu cineva, dacă prinde sau nu muzica mea”

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Citește și: A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără: „O personalitate fermecătoare” / În trecut, a învins cancerul

Cristina Stroe a vorbit despre diferența de vârstă de 23 de ani dintre ea și Damian Drăghici

Cristina Stroe a abordat cu umor și sinceritate subiectul diferenței de vârstă de 23 de ani dintre ea și partenerul ei de viață, Damian Drăghici. Actrița a descris dinamica relației lor și a subliniat faptul că, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi se completează perfect.

Ea a mai explicat că, deși au limbaje diferite ale iubirii, acest lucru adaugă un farmec special relației lor frumoase de iubire.

„De cele mai multe ori, Damian are energia unui adolescent, iar eu energia acelei femei trecute prin viață. Ne mai întreabă oamenii cum se simte diferența de vârstă dintre noi și le explic că este foarte greu (într-un mod sarcastic) să fiu într-o relație cu un adolescent.

Damian este romantic prin gesturi, iar eu sunt romantică prin grijă și prin muzica pe care o compun. Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa', a spus vedeta pentru ciao.ro.

Cum rezolvă actrița și artistul certurile din relație

Cristina Stroe a mai vorbit și despre cum ea și Damian Drăghici rezolvă certurile din relație. Actrița a mărturisit că amândoi știu cum să gestioneze situațiile tensionate din cuplu. Cei doi au o relație stabilă și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

„Pe zi ce trece, conștientizăm tot mai tare că noi doi suntem binecuvântați să avem o dinamică a relației într-o continuă mișcare. Fără să ne dăm seama, atunci când există tensiuni și unul dintre noi e mai afectat, celălalt îl ridică. Cred că suntem un cuplu normal și sănătos în care există ceva foarte important pe lângă iubire, și anume, adevăr. De aici și micile ciondăneli. Noi nu îmbrăcăm adevărul în cuvinte frumoase și ne tragem de mânecă atunci când avem ceva de spus, dar la sfârșitul zilei, ne dăm seama că asta este ceea ce întărește legătura dintre noi, libertatea de a putea fi autentici, sinceri, fără să ne măsurăm intențiile', a mai adăugat ea.

Cristina Stroe: „Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce există în momentul ăsta'

Cristina Stroe a declarat că nu ar schimba nimic în viața ei, deoarece este recunoscătoare pentru tot ceea ce are. Cu toate acestea, actrița a ținut să precizeze faptul că și-ar dori să nu mai caute binele din oameni.

„N-aș schimba nimic în viața mea, pentru că sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce există în momentul ăsta, însă aș schimba ceva la mine. Aș face în așa fel încât să nu mai caut cu încăpățânare fiecare firmitură de bine din fiecare om și i-aș lua așa cum sunt, potriviți sau nepotriviți în viața mea. Aș face în așa fel încât să pot spune mai clar și răspicat <>', a explicat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton