CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: "S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva"

 Cica Cristina
.

CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că sportivei noastre i s-a făcut, în sfârșit, dreptate și este de părere că are șanse mari să-și revină, însă vorbește și despre colaborarea tenismenei cu Patrick Mouratoglou, pe care îl numește „escroc”, subliniind că Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se lăsa pe mâna celui pe care l-a ales drept antrenor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce TAS a decis reducerea suspendării de 4 ani pentru dopaj, Cristian Tudor Popescu a avut o reacție vehementă, mai curând la adresa fostului antrenor al Simonei Halep. Jurnalistul susține că tenismena noastră, care a fost nr 1 în lume, are șanse mari să-și revină, însă ceea ce s-a întâmplat ar trebui să-i servească drept lecție. CTP susține că Simona ar fi trebuit să se intereseze mai bine „înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou”.

simona-halep-7-1simona-halep-7-1

CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea

Cristian Tudor Popescu laudă decizia luată de Tribunalul de la Lausanne și susține că s-a adeverit ceea ce a crezut din primul moment, și anume că Simona nu a consumat în mod conștient substanța, ci pur și simplu nu a știut ce a luat.

„Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat„, a spus Cristian Tudor Popescu, la GSP.ro.

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: „M-am bucurat de parcă ar fi fost victoria mea. S-a dat pe mâna acestui escroc…” / Cum au reacționat fostul soț, Toni Iuruc, dar și antrenorul Patrick Mouratoglou

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru toți cei care au susținut-o, după ce a scăpat de suspendare: „În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat”

Citește și: Andra le-a cerut ajutorul nutriționiștilor ca să slăbească: „Nu pentru că nu-mi place cum arăt, dar atunci când corpul îți dă semne…'

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

CTP: „Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!”

Cu toate acestea, CTP susține că ceea ce s-a întâmplat ar trebui să fie ca o lecție pentru Simona Halep, fiind extrem de încrezător că jucătoarea noastră are șanse mari să revină în forță.

Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!

Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca și e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu știu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină', a mai spus CTP.

Primul turneu la care Simona Halep a fost invitată să participe

Simona Halep a dat de înțeles că ar putea participa la turneul de la Miami, programat între 19 și 31 martie, la care a fost invitată, însă nu are o echipă și are nevoie de timp pentru a se pregăti.

„În momentul acesta, nu am echipă, dar am câteva zile să îmi formez una. Nu este ușor, o să o iau pas cu pas. Îmi doresc să merg la Miami, dar am nevoie acum de câteva zile să mă pregătesc mental’, a mai spus sportiva.

Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. – Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru’, se arată în invitația primită de Simona Halep.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton