Cu ce se ocupă acum Lorena Sârbu. Celebrul designer de la Hollywood și-a deschis o nouă afacere

 Mirea Roxana
.

Lorena Sârbu este cel mai cunoscut designer român de la Hollywood. De-a lungul timpului, nenumărate vedete internaționale, precum Jennifer Lopez, Taylor Swift sau Eva Longoria, au ales să-i poarte creațiile. Acum, Lorena Sârbu are noi planuri importante pentru viitor și și-a deschis o academie de tenis în SUA.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lorena Sârbu este un celebru designer român stabilit de ani buni în Beverly Hills. Aceasta face senzație la Hollywood, având în vedere că, de-a lungul timpului, a creat nenumărate ținute pentru covorul roșu, îmbrăcând celebrități pentru Oscaruri, Emmy Awards. Printre starurile care au ales să poarte ținute semnate de Lorena Sârbu se numără Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra sau Olga Kurylenko.

toby-crabel-si-lorena-sarbu-2toby-crabel-si-lorena-sarbu-2

Pe lângă cariera de succes în domeniul modei, Lorena Sârbu intră și în lumea tenisului. Împreună cu soțul ei, antreprenorul Toby Crabel, Lorena Sârbu a deschis o academie de tenis, Crabel Tennis. Prin intermediul acestei afaceri, vor să sponsorizeze tinerele talente, în frunte cu fiul ei, Andrei Crabel, care practică tenis.

Citește și: Ce relație are Reghe cu cele două fiice ale Anamariei Prodan:„Le arăt ce înseamnă toate nenorocirile'

Citește și: Cum a debutat la TV Rareș Năstase de la „România, te iubesc':„Totul a pornit de la o farsă'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă fetițele, la grădiniță:„Nu e un lucru chiar grozav' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, împreună în fața judecătorilor.Ce acuzații grave li se aduc

Lorena Sârbu își deschide o nouă afacere

De asemenea, pentru promovarea noii afaceri, Lorena Sârbu plănuiește să vină într-o vizită în România. În cadrul noului proiect, celebrul designer de la Hollywood se ocupă de confecționarea echipamentelor sportive. În plus, aceasta vrea să deschidă și un centru de Psihologie și reabilitare, atât în California, cât și la Timișoara.

Prioritățile s-au schimbat puțin din cauza pandemiei de Covid, atât pentru mine cât și pentru alții. Într-un fel familia a devenit o prioritate și am observat că familia a fost, de fapt, un avantaj. Am stat împreună cu familia mult mai mult și am format o companie care se numește Crabel LLC și această firmă sponsorizează atleți de tenis internaționali și naționali. Bineînțeles că îl ajut astfel și pe fiul meu, Andrei, care este un tânăr talentat.

Nu este speranță mondială, dar aici este speranță națională, cu pregătire pentru colegiu. El face de câțiva ani scoală online și merge la turnee. Eu fac turnee UTR. Îl pregătesc pe el și pe alți canditați pentru colegiu. Aici Universitatea este foarte importantă, cu bursă, studiile sunt plătite de ei. Andrei este un student bun și un sportiv bun. Este o combinație bună! Acesta a fost focusul, de fapt', a povestit Lorena Sârbu.

Fiica Lorenei Sârbu îi calcă pe urme

Lorena Sârbu nu renunță definitiv la modă. Aceasta face în continuare rochii pe comandă și continuă să lucreze cu clienții ei. În plus, are și cui să-i predea ștafeta pentru că una din fiicele sale este foarte talentată în domeniul modei.  

Partea frumoasă a lucrurilor este că am oportunitatea să fiu implicată în noua noastră companie de tenis, dar să merg în paralel și cu moda, pasiune mea, la care nu am renunțat. Am exeperiența anilor trecuți, de red carpet. Continui să lucrez cu clienții mei ca designer pe fashion, am echipa mea de stiliști care mă solicită des. Fac multe rochii pe comandă, am multe solicitări. Este un business frumos pentru că am două fete gemene și  una dintre ele este foarte talentată  în acest domeniu, desenează foarte bine și cred că va trece pe modă, Ava Crabel. Este foarte talentată și cred că va fi mult mai bună decât mine în domeniul modei', a mai povestit celebrul designer.

Lorena Sârbu: „Am o propunere la Housewives din Beverly Hills'

Pe de altă parte, este foarte posibil ca Lorena Sârbu să participe preț de 3-4 sezoane în show-ul Housewives din Beverly Hills. În momentul de față, celebrul designer se gândește dacă să accepte sau nu oferta care i s-a propus. Chiar dacă nu știe dacă va oferi un răspuns afirmativ, Lorena este convinsă că iar plăcea să facă parte din acest show.

 „Am o propunere la Housewives din Beverly Hills, să fiu în show. Nu știu dacă o să accept propunerea, dar mi s-a propus că timp de 3-4 sezoane să fiu una dintre aceste doamne din show, pentru că am experiența în fashion și așa mai departe. Cred că mi-ar plăcea! Este un proiect nou, la care mă gândesc foarte mult, dar vă voi ține la curent!', a mai spus Lorena Sârbu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton