Cu ce se ocupă și cum arată acum Selena de la Candy. Elena Vasilache locuiește în Anglia și deține o florărie

.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Selena, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au făcut senzație cu trupa Candy. După ce formația s-a destrămat, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au continuat să fie prezente în showbizul româbesc , însă Selena a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată ce mai face și cum arată acum Selena de la Candy! Fosta cântăreață locuiește în Anglia și deține o florărie, având un succes răsunător în domeniul profesional. Nu multe persoane o mai recunosc în prezent pe Elena Vasilache, deși nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Selena, fosta membră a trupei Candy, care a cucerit inimile fanilor la începutul anilor 2000, s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor și s-a stabilit în Anglia, unde conduce o afacere cu aranjamente florale. Deși a ales un drum diferit față de colegele sale de trupă, Giulia și Claudia, Selena se bucură de un succes răsunător în Londra și este prezență discretă pe rețelele de socializare.

selena-trupa-candy1selena-trupa-candy1

Citește și: Ce face și cum arată acum Monica Andrei din trupa Candy. Locuiește împreună cu soția fostului iubit, impresarul Lucian Ionescu

Citește și: Cum arată fiul Monicăi Andrei din trupa Candy, la 12 ani. Locuiesc împreună cu fosta soție a tatălui adolescentului, după moartea bărbatului

Citește și: Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu, mama fiului său: „Copilul abia se născuse când ne-am despărțit. Nu eram pregătiți…' / Au fost împreună 5 ani

Citește și: Oana Roman este de partea „fratelui” Pepe, în scandalul cu Raluca Pastramă: „Este un super tată și că are super grijă de fetele lor. Le oferă iubire și mediu stabil”

Cu ce se ocupă și cum arată acum Selena de la Candy

Selena, pe numele real Elena Vasilache, fosta membră a trupei Candy, care a cucerit topurile muzicale din România la începutul anilor 2000, a ales un drum diferit față de colegele sale de trupă, Giulia Angelescu și Claudia Pavel. Dacă cele două au rămas în industria muzicală, Selena s-a retras definitiv din showbiz și a optat pentru o viață mai discretă.

În prezent, fosta cântăreață locuiește în Anglia, unde și-a deschis o afacere de succes în domeniul floral. Selena este acum designer floral. Deși este foarte rezervată în a-și expune viața publică, pe pagina sa de Facebook se găsesc câteva momente importante din activitatea sa zilnică.

Chiar dacă au trecut aproape 20 de ani de când a părăsit trupa Candy, Selena continuă să impresioneze cu look-ul său. Blondă, în formă maximă și cu un stil sexy și fresh, ea atrage atenția pe rețelele de socializare.

Selena nu mai păstrează legătura cu fostele sale colege de trupă, Giulia Angelescu și Claudia Pavel

În ciuda succesului avut împreună cu trupa Candy, Selena nu mai păstrează legătura cu fostele colege, Giulia Angelescu și Claudia Pavel, așa cum a menționat Claudia Pavel într-o declarație pe care a făcut-o în urmă cu doar câțiva ani.

„Cine știe? Am putea reuni trupa, am văzut că se poartă reuniunile, deci niciodată nu se știe. Nu am păstrat legătura cu niciuna, nici cu Giulia, dar când ne vedem, ne bucurăm că ne vedem una pe cealaltă, ne strângem în brațe sincer și vorbim despre copii, dar nu vorbim zilnic', mărturisea artista în urmă cu câțiva ani.

Trupa Candy s-a destrămat în urmă cu aproape 20 de ani

În urmă cu mai bine de două decenii, trupa Candy, formată din Claudia Pavel, Giulia Anghelescu și Elena Vasilache, cunoscută ca Selena, se afla în topurile muzicale. Deși cele trei au avut un succes răsunător, formația s-a destrămat în anul 2006, iar fiecare a ales un alt drum.

Giulia Anghelescu și Claudia Pavek continuă să fie active în lumea showbizului românesc, participând la diverse emisiuni și lansând melodii noi, în timp ce Selena a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

După despărțirea de Candy, Elena Vasilache a avut o carieră solo și a făcut parte din trupa Hot Casandra, dar acum cinci ani a renunțat la muzică. Decizia ei a fost influențată și de faptul că s-a mutat în Marea Britanie în anul 2012, iar ultimele sale piese nu au avut un impact atât de mare pe platforma YouTube.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton