Cu ce se ocupă soțul Alexandrei Stan: "Cum să folosim energia sexuală pentru a ne vindeca"

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan a dezvăluit, în exclusivitate pentru VIVA!, că s-a căsătorit și ne-a oferit detalii despre nunta secretă, dar și despre cum și-a cunoscut alesul inimii. Sunt multe semne de întrebare privind bărbatul care i-a devenit soț și nu puțini sunt cei care ar vrea să știe cu ce se ocupă soțul Alexandrei Stan. Iată câteva detalii mai puțin cunoscute despre Emanuel, soțul artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă soțul Alexandrei Stan? Este probabil una dintre cele mai frecvente întrebări pe care mulți și le pun atunci când vine vorba despre bărbatul căruia artista i-a spus „da', după numai câteva săptămâni.

Cu-ce-se-ocupă-soțul-Alexandrei-Stan-1Cu-ce-se-ocupă-soțul-Alexandrei-Stan-1

Cu ce se ocupă soțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan și Emanuel Petre Necatu, pe numele întreg, s-au căsătorit pe dara de 7 mai, la Primăria Constanța, orașul natal al artistei. Potrivit surselor fanatik.ro, înregistrarea declarațiilor de căsătorie s-ar fi făcut la Primăria Câmpulung pe data de 14 aprilie. În Câmpulung își are domiciliul soțul Alexandrei Stan.

Emanuel predă cursuri online, celor interesați să învețe calea Tao și să pătrunde în tainele acestui concept al filosofiei chineze.

'Acesta este un curs, online, de aproximativ 2 ore, în care vă voi prezenta concepțiile, tehnicile și metodele descoperite și aplicate de către taoisti, de mai bine de 3000 de ani, de a folosi corect energia sexuală și de a se vindeca cu ajutorul acesteia. Vom descoperi împreună în acest curs schemă energetică a ființei umane, principiile energetice după care noi funcționăm, tehnici pentru amplificarea energiei sexuale și vitale, metode de folosire corectă a energiei sexuale, dar și cum să o folosim pentru a ne vindecă, pentru a ne oferi mai multă plăcere și pentru ne schimbă viață în bine.

Cursul se adresează atât femeilor cât și bărbaților și va fi transmis online, interactiv, cu ajutorul aplicației Zoom. Va aștept să explorăm împreună și o altă față a sexualității, din punct de vedere energetic!', anunța în urmă cu un an Emanuel Necatu, soțul Alexandrei Stan.

Soțul Alexandrei Stan, pasionat de artele ezoterice

Soțul Alexandrei Stan are 35 de ani și este pasionat de artele ezoterice, potrivit sursei citate. De asemenea, numele lui apare și în arhivele Federației Române de Kempo. În urmă cu 8 ani el a obținut locul trei, la un campionat național.

Soțul Alexandrei Stan, se ghidează după Psalmul 22, ca motto în viață: Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti!'.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret!Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Fulgy le-a cerut scuze Antoniei și lui Alex Velea:„Fiind sub influența alcoolului…'

Citește și: Cu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TV

Cum și-a cunoscut Alexandra Stan soțul

Nimeni nu știa că are un iubit, iar Alexandra Stan ne-a dat vestea că deja s-a căsătorit. Artista ne-a mărturisit că cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social' , ne-a spus Alexandra Stan.

Totul s-ar fi petrecut după eliminarea sa, din motive medicale, de la Survivor. Cântăreața a susținut la acel moment că nu mai poate face față competiției.

'Eu nu mai fac faţă. De mult timp am zis chestia asta şi oamenii nu mă cred. Am infecţie la degete, mi-am scrântit mâna de nu ştiu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu ştiu câte ori pe zi la toaletă şi m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susţină, cred că aş intra în depresie', a spus ea la acel moment.

Artista, consiliată de Emanuel. Cu ce se ocupă soțul Alexandrei Stan

Apoi, Alexandra Stan a fost consiliată pe partea de dezvoltare personală de către Emanuel, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Cum sentimentul a fost reciproc, la foarte scurt timp a venit si nunta, organizată în mare secret.

„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri', ne-a mai spus frumoasa artistă.

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton