Cu ce se ocupă Teodora, fiica Lianei Stanciu, la 18 ani. E studentă și are un loc de muncă pe timpul verii: „E vremea produselor, a imaginii, a show-urilor impresionante...”

 Matei Bianca
.

În cadrul unui interviu special, Liana Stanciu a vorbit deschis despre fiica ei. Prezentatoarea de televiziune se mândrește cu fata ei ori de câte ori are ocazia. Teodora este o adevărată domnișoară, iar în prezent este studentă și are un loc de muncă pe timpul verii, astfel că muncește din greu și își câștigă singură banii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Liana Stanciu a vorbit despre fiica ei, Teodora, de care este foarte mândră. Teodora este acum studentă și are un loc de muncă pe timpul verii. Fiica prezentatoarei TV își câștigă singură banii.

liana1liana1

Citește și: Cum a ajuns Liana Stanciu să lucreze la radio: „Ratasem admiterea la Medicină, am studiat un semestru Chimie, m-am lăsat. N-am mai plecat din studio, am dormit pe o ladă de discuri…'. Ce alte job-uri mai are / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reușit Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis să reziste 19 ani împreună. Cei doi au o fiică de 18 ani: „Eu cedez, nu am o problemă în a face primul pas spre o împăcare”

Citește și: A murit Matei Vîrtosu, fost jurnalist și purtător de cuvânt la Avocatul Poporului. Avea 53 de ani și suferea de o boală cruntă: „Un super om, un super jurnalist'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și…'

Cu ce se ocupă Teodora, fiica Lianei Stanciu, la 18 ani

Liana Stanciu a oferit recent detalii despre fiica ei, Teodora. Într-un interviu emoționant, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că Teodora, care este acum studentă, și-a găsit un loc de muncă pe timpul verii.

Întrebată despre talentul muzical al Teodorei, Liana a confirmat că fiica sa are o voce bună, însă a subliniat că, în opinia ei, muzica de astăzi nu mai este doar despre a avea talent.

„Teodora nu e cu mine, e studentă și are deja un job de vară. Da (n.r.: fiica ei are voce bună), talent este, dar muzica de astăzi nu mai este despre talent, ceea ce se vinde cel mai bine nu are legătură neapărat cu vocea, e vremea produselor, a imaginii, a show-urilor impresionante', a spus vedeta pentru click.ro.

Cum se înțelege prezentatoarea TV cu Teodora

În exclusivitate pentru VIVA!, Liana Stanciu a vorbit despre cum se înțelege cu fiica ei. Se pare că Teodora este o fată înțelegătoare și alege mereu să vorbească deschis cu părinții ei. Ea se înțelege excelent cu Liana Stanciu și Mihai Georgescu.

„Teodora sau Adora, sau Teddy, cum îi spun prietenii, e creativă și talentată ca tati și uneori e spontană ca mami, în rest e ea. E pasională, hotărâtă, inteligentă și haioasă când vrea ea. Adică normală, ca toți adolescenții. Vorbim despre orice și mai ales oricând, îi respectăm dreptul de a face confidențe când și cui vrea. Nu avem încă nicio certitudine despre ce va face în viitor, e creativă, spumoasă, adoră muzica, mai ales rockul… mai vedem', a mărturisit ea.

Care este locul ideal de vacanță pentru Liana Stanciu

Și asta nu este tot! Liana Stanciu a vorbit și despre locul ideal de vacanță pentru ea. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu are o locație anume unde preferă să meargă, ci își dorește mereu să fie alături de frumoasa ei familie.

„Locul ideal de vacanță e peste tot unde suntem toți trei și se aude o chitară. Vrem vacanță, vrem la mare, vrem la concerte la Coldplay, la Panic at the Disco, la Pink, la Mike and the Mechanics…', ne-a mai explicat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton