Culiță Sterp a luat-o în vizor pe Andreea Antonescu la Survivor: „O vom vota la eliminare”

 Mirea Roxana
.

În echipa Faimoșilor de la Survivor România se duc lupte aprige. Deja s-au format „bisericuțe' și se fac tot felul de strategii. Acum, Culiță Sterp și-ar dori ca toate fetele slabe din echipă să fie votate spre eliminare, iar următoarea pe lista lui este Andreea Antonescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Faimoșii au avut strategia de a vota spre eliminare verigile slabe, însă lucrurile au luat o întorsătură radicală pe parcurs. Voturile s-au făcut mai mult pe baza orgoliilor decât pe criterii sportive.

Această schimbare de strategie s-a făcut și pentru a o proteja pe Majda. Grupul format din Culiță Sterp, Zanni, Cosmin Stanciu, Sebastian Chitoșcă și Ana Porgras au încercat să facă în așa fel încât aceasta să rămână în competiție, însă nominalizarea lui Jador le-a stricat toate planurile.

s1s1

Liderul acestui grup pare să fie Culiță Sterp. Acesta a declarat că băieții sunt hotărâți să voteze doar din punct de vedere sportiv după ce planul de a o proteja pe Majda a eșuat.

Culiță Sterp o vrea eliminată pe Andreea Antonescu de la Survivor

Cu riscul de a părea misogin, Culiță Sterp și-a propus să voteze doar fetele din echipa Faimoșilor, iar următoarea pe lista lui este Andreea Antonescu.

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador'

Citește și: Andreea Antonescu de la Survivor încă suferă după pierderea tatălui ei:”Moartea lui m-a maturizat brusc”/ INTERVIU

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:„A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor.„Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Am încercat să ne întărim echipa, cu excepția Majdei, care a fost ca mama noastră. De acum o să votăm să nu deranjăm pe nimeni, din punct de vedere sportiv. Votăm fetele care mai sunt de votat. O să spună lumea că suntem misogini, dar asta e realitatea. Dacă Andreea nu evoluează în două săptămâni, o vom vota', a spus Culiță Sterp.

Jador, dezamăgit de voturile împotriva Elenei Marin

Jador nu înțelege de ce coechipierii săi au votat-o pe Elena Marin, având în vedere performanțele ei pe traseul sportiv. Cosmin Stanciu spune că el nu a avut niciun motiv anume de a o vota pe Elena, ci pur și simplu așa a simțit.

La consiliul de aseară am avut multe probleme de întâmpinat. Am votat-o femeia care mi-a făcut mâncare două luni de zile. M-a învelit ca o mama și mi-a fost foarte greu să o votez pe Majda', a spus Jador.

Cosmin: Aia am simțit să o votez pe Elena, nu aveam niciun motiv.

Jador: Plecarea Elenei ne-a adus un minus sau un plus?

Cosmin: Din punct de vedere sportiv, un minus.

Jador:  Din punct de vedere sportiv înseamnă mai puțină mâncare.

Cea care a părășit competiția nu a fost Elena Marin, ci Majda.

E greu pentru noi toți că a plecat un om bun, dar mă bucur pentru mine. Lupta acum a început, e ca o a doua șansă pentru mine, faptul că cei de acasă m-au votat mi-a dat putere. O să încerc să nu mai intru în conflicte și să nu răspund provocărilor', a declarat Elena Marin.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton