Culiță Sterp și formația, păgubiți de hoți în Italia, după ce li s-a spart mașina. Ce li s-a furat: "Putea să fie mult mai rău"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp și formația, păgubiți de hoți în Italia, după ce li s-a spart mașina. Noi probleme pentru artist, care a fost lăsat fără bunuri scumpe, pe când se afla în Italia. Se pare că ghinioanele se țin lanț de cântăreț. Totul s-a întâmplat chiar înainte de un concert. Iată cum s-a petrecut totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și formația sa au trecut prin momente dificile în Italia, chiar înainte de un concert. Au fost prădați de hoți și au rămas fără bunuri scumpe. Ghinioanele pare ca s-au ținut lanț după ei, dat fiind că de când au plecat în străinătate pentru a-și onora contractele au avut numai probleme. Întâi au făcut pană în Spania, apoi le-a fost spartă mașina.

culita-sterp-3culita-sterp-3

Culiță Sterp și formația, păgubiți de hoți în Italia, după ce li s-a spart mașina

Totul s-a petrecut în Torino, iar Culiță Sterp a povestit cu lux de amănunte ce au pățit când au ajuns în Italia. Hoții au spart geamul mașinii și au furat două microfoane în valoare de cinci mii de euro, dar și două bagaje cu haine. Cu toate acestea, artistul spune că ar fi putut fi mult mai rău.

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat (…) Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea… în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane', a povestit Culiță Sterp într-un clip video pe TikTok.

Citește și: Culiță Sterp, certat de Daniela Iliescu pentru că i-a cumpărat un cadou scump: „Nu știu ce să mă fac cu ea. Nu mă lasă să…'

Citește și: Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars: „Când am auzit că și el a făcut, îmi venea să…” Ce a dezvăluit despre fratele lui Iancu Sterp

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică se roagă pentru viața lui Nicu Covaci, după ce artistul a fost operat pe creier: „Urmează 3-4 zile critice. Mă leagă o prietenie mare, el este și nașul de botez al copilului meu, dar și nașul meu de cununie”

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Culiță Sterp: „Am rezolvat toate problemele”

În ciuda a ceea ce li s-a întâmplat, Culiță Sterp a anunțat că își va continua seria de spectacole în Italia, urmând să cânte la Verona și la Padova. Dat fiind că își rugase urmăritorii să îl ajute să facă rost de microfoane, apelul lui nu doar că nu a fost ignorat, dar a reușit între timp să facă rost de microfoanele care îi lipseau. Artistul a avut grijă să anunțe că își va onora în continuare contractele.

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români', a mai transmis Culiță Sterp.

La scurt timp, a anunțat că toate problemele s-au rezolvat.

„Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok (…) Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme (…) Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul ok', a spus Culiță Sterp, într-un alt videoclip postat pe TikTok.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton