Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară! Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

 Cica Cristina
.

Vești minunate pentru Culiță Sterp: va deveni tată pentru prima dată. Iubita solistului, însărcinată în patru luni, a postat deja primele imagini cu burtica de gravidă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2021 se anunță a fi unul plin pentru Culiță Sterp. Va devenit tată pentru prima oară și cel mai probabil va participa la Survivor România.

Culita-Sterp-tata-1Culita-Sterp-tata-1

După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată.

Culiță Sterp va fi tată pentru prima oară

Daniela Iliescu ar fi trecut deja de primul trimestru și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

Emoțiile sunt mari de ambele părți, iar Culiță Sterp este cu atât mai îngrijorat dat fiind că va trebui să lipsească o perioadă după ce ar fi acceptat provocarea Survivor.

Totuși, solistul preconizează că se va întoarce până în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Iubita lui Culiță Sterp este însărcinată în 4 luni

‘E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor, au declarat apropiații lui Culiță Sterp pentru Wowbiz.

Până la acest moment, viitorii părinți nu au confirmat vestea, însă imaginea postată pe rețelele de socializare vorbește de la sine. Iubita lui Culiță Sterp a postat o fotografie lângă brad, unde se poate observa burtica de gravidă a Danielei.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită.Cine este Daniela și cu ce se ocupă

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată!Cine este tatăl copilului

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată.În urmă cu aproape un an a pierdut o sarcină

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Culiță Sterp participă la Survivor România 2021?

Culiță Sterp a anunțat recent că ca va lipsi câteva luni din țară, semn că a acceptat provocarea Survivor România.

,,Deci, am o veste pe care vreau să o știți de la mine. Începând cu luna ianuarie o să lipsesc câteva luni din țară, nu știu sigur că o lună, că două, că trei, că patru, că cinci luni. O să fiu plecat din România. Nu pot să vă dau mai multe detalii deocamdată, dar o să vedeți voi în curând despre ce este vorba. O să fie bine.', a transmis Culiță Sterp, care a deveni curând tată pentru prima dată.

Iubita lui Culiță Sterp va deveni mămică peste câteva luni, însă nu-și face probleme. Și-a asigurat partenerul că va fi bine cât timp va sta plecat în Republica Dominicană. Daniela Iliescu este de acord ca iubitul ei să participe în noul sezon Survivor România.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton