Cum a afectat-o pe Teodora, fiica lui Meme Stoica, celebritatea tatălui ei, în copilărie: "Era o povară, pentru că faceam și lucruri pe care nu trebuia să le fac. Și atunci, se afla foarte repede și eram pedepsită constant"

 Cica Cristina
.

Cum a afectat-o pe fiica lui Meme Stoica celebritatea tatălui ei, în copilărie. Teodora Stoica a vorbit despre momentele în care faima tatălui ei a fost o povară pentru ea, dat fiind că afla întotdeauna repede tot ce făcea, motiv pentru care era pedepsită constant. Mai mult, a făcut și câteva dezvăluiri despre care nici părinții ei nu știau.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Meme Stoica a trecut printr-o perioadă extrem de grea, în urmă cu aproximativ 5 ani, când a aflat, la doar 24 de ani, că suferă de cancer în zona gâtului și metastaze la plămân, coloană și os . A luptat cu boala, s-a apropiat de Dumnezeu și, din fericire, boala a intrat în remisie și a putut sărbători victoria împotriva bolii. Acum, pentru că norii negri s-au risipit, Teodora a vorbit despre copilăria ei și cum a afectat-o celebritatea tatălui ei.

teodora-stoica-4teodora-stoica-4

Cum a afectat-o pe Teodora, fiica lui Meme Stoica, celebritatea tatălui ei, în copilărie

Teodora Stoica susține că celebritatea tatălui său era o povară atunci când era mică, dat fiind că se afla extrem de repede tot ce făcea, fiind pedepsită constant. Acum, însă, perspectiva s-a schimbat, faima lui Meme Stoica fiind un atuu, când face lucruri pozitive.

„Când eram mai mică era o povară, pentru că faceam și lucruri pe care nu trebuia să le fac, prostii. Și atunci, se afla foarte repede și eram pedepsită constant. Dar acum, când nu mai fac chiar atâtea lucruri negative și m-am axat mai mult e pozitiv, poate fi și un beneficiu. Acum îmi dau seama că este un atuu și profit de chestia asta”, a spus Teodora Stoica pentru spynews.ro.

Citește și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer: „Ceea ce vreau să spun este să nu uitați să…”

Citește și: Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica: „Eu sunt timid. Am încercat, dar…'

Citește și: Monica Tatoiu recunoaște că nu s-a spovedit niciodată: „Fumez și beau zilnic o sticlă de șampanie'

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că viața de mamă, cu doi copii mici, e grea: „De multe ori e copleșitor. Îmi pierd mințile încercând să…'

Teodor Stoica: „Mă deranja când nu mă puteam vedea cu prietenii, când îmi lua telefonul”

Teodora Stoica a vorbit despre lucrurile care o deranjau cel mai tare atunci când era pedepsită, printre acestea numărându-se interdicția de a se vedea cu prietenii sau când îi era luat telefonul. De asemenea, ea a povestit și ce soluție de rezervă avea fără ca părinții ei să știe nici astăzi.

„Mă deranja când nu mă puteam vedea cu prietenii, când îmi lua telefonul, și nu că mi-l luau, mi-l țineau două, trei săptămâni. Dar bine, după am găsit soluții. Aveam o altă cartelă în alt telefon mai vechi, nu știu părinții nici acum. La 18 ani împărțeam mașina cu mama, și asta era o pedeapsă, nici nu aveau încredere în mine, li se părea că conduc ca o nebună, ceea ce este adevărat”, a mai adăugat fiica lui MM Stoica.

Teodora Stoica și-a schimbat complet viața după ce a învins cancerul

Viața i s-a schimbat radical după diagnotiscul dur primit la o vârstă fragedă, însă, după spusele sale, totul s-a schimbat în bine.

„Am avut o problemă de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă.Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare„, dezvăluia Teodora Stoica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton